Uittips cultuur Breda

Uittipscultuur in Breda (33)

Dagje Breda? Dit is er te doen!

breda, Noord-Brabant  -  Mooie oude straatjes, gezellige winkeltjes, heerlijk eten: Breda is een bezoek meer dan waard!

Heilig Hartkerk krijgt grote beurt

breda, Noord-Brabant  -  De Heilig Hartkerk wordt dit jaar nog gerestaureerd. En dat is hard nodig, want de toren is erg bouwvallig.

Breda, hoofdstad van de jazz

breda, Noord-Brabant  -  Breda swingt de pan uit tijdens het Breda Jazz Festival, traditioneel gehouden tijdens het Hemelvaartsweekend.

Geluksvogels in het zonnetje

breda, Noord-Brabant  -  Geluksvogel Felina is verdwenen! Stap samen met Felix op het vliegtuig en zoek het warme zonlicht en zijn geluksvogel.

Swingen in jazzy Breda

breda, Noord-Brabant  -  In de buitenlucht luisteren naar goede jazzmuziek, vrienden erbij en wat lekker eten en drinken. Ga naar het Breda Jazz Festival!

Bekijk kunst in het donker

breda, Noord-Brabant  -  Speur in het holst van de nacht naar kunst in Breda. Musea gooien vannacht de deuren open! Vergeet je zaklamp niet.

Win twee tickets voor Fort Pannerden

prijsvraag Een dreigende heuvel vol kanonnen en een verborgen bouwwerk onder de grond - van wel vijf verdiepingen hoog! Fort Pannerden was in lang vervlogen tijden bedoeld om de naastgelegen rivieren Rijn en Waal te beheersen. Nu is het fort - onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en UNESCO...