Wat te doen kinderen in Breda

14 artikelen en reportages kinderen in breda

Oh oh, Breda!

breda, Noord-Brabant  -  Dagje naar Breda? Goed idee, Breda is een prachtige stad vol historie, een mooi park en gezellige eettentjes. Hier zijn de tips!

Bezoek Doloris, het grootste kunstdoolhof ter wereld!

Geluksvogels in het zonnetje

archief breda, Noord-Brabant  -  Geluksvogel Felina is verdwenen! Stap samen met Felix op het vliegtuig en zoek het warme zonlicht en zijn geluksvogel.

Feestvieren op de boerderij

archief breda, Noord-Brabant  -  De schaapscherder vertoont zijn kunsten en de wolweefster staat ook al klaar. Kom kijken op het Parkfeest!

Gevangenen op 'wintersport'

archief breda, Noord-Brabant  -  Het lijkt te gek voor woorden: een vreselijke daad begaan, in de gevangenis belanden en dan op wintersport.

Levend Ganzenbord

arrangement Levend Ganzenbord! Speel in je eigen tempo met pers. begeleiding via whatsapp. ma-vrij geboekt: morgen al spelen! 52,50 per team | 8,75 pp

Win 2 vrijkaartjes voor Steenkolenmijn Valkenburg

prijsvraag Daal af in een 'echte' kolenmijn op zoek naar het zwarte goud. De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een bijzondere ervaring, want je daalt af naar de mijnschachten diep onder de grond. Hier zie je met eigen ogen de...