Uittips gezin Coevorden

Uittipsgezin in Coevorden (15)

Paupers op de planken in Veenhuizen

veenhuizen, Drenthe  -  Het Pauperparadijs van Suzanna Jansen vertelt over een sombere geschiedenis, nu te zien in een theatervoorstelling in Veenhuizen.

Let op voor landlopers!

veenhuizen, Drenthe  -  Let op voor loslopende landlopers! Het is Landloperdag in het Gevangenismuseum in Veenhuizen en dan is er van alles te zien.

Speur door de gevangenis

veenhuizen, Drenthe  -  Ontdek de nieuwe kinderspeurtocht van het Gevangenismuseum. Los het mysterie op en bevrijd de gevangen Gaius uit een oude cel.

Eerste Plopsapark in Nederland geopend

coevorden, Drenthe  -  Kabouter Plop, Samson & Gert en K3. Ze zijn in Nederland! Het eerste Plopsapark, Plopsa Indoor Coevorden, is open voor publiek.

Boevenbus klaar voor actie

veenhuizen, Drenthe  -  Het VSBfonds schoot het Gevangenismuseum te hulp en zorgde voor een broodnodige opknapbeurt van twee Boevenbussen.

Het Glasmuseum vertrekt

veenhuizen, Drenthe  -  Het Glasmuseum uit Hoogeveen verhuist naar Veenhuizen, nabij het Gevangenismuseum. In april opent het zijn deuren.

Vermoorde onschuld

schoonoord, Drenthe  -  Drie werken die tentoongesteld worden in Natuurpark Schoonoord, zijn dit weekend op brute wijze vernield.