Wat te doen kerken in Den Bosch

5 artikelen en reportages kerken in den bosch

Binnengluren bij Bossche basiliek

den bosch, Noord-Brabant  -  Den Bosch heeft haar eyecatcher weer terug. De Sint-Janskathedraal verruilde de steigers voor blinkend wit marmer.

Beklim trots van Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  Klim 43 meter naar boven en geniet van een prachtig uitzicht vanaf de Sint Janstoren. Den Bosch verrast!

Bellen met een engel

archief den bosch, Noord-Brabant  -  Bellen met een engel? De engel op de Sint Janskathedraal in Den Bosch is bereikbaar.

Stem en help ons winnen!

Den Bosch heeft eyecatcher terug

archief den bosch, Noord-Brabant  -  Eindelijk is het dan zover! De restauratie van de Sint-Janskarhedraal is voltooid en Den Bosch heeft haar eyecatcher terug.

Sint-Jan bijna boven Jan

archief den bosch, Noord-Brabant  -  De restauratie van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch zit er bijna op. Het mooiste: je kunt het resultaat amper zien.

Win 2 kaartjes voor Kasteel de Haar

prijsvraag Waan jezelf even in een andere wereld bij het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland! Het middeleeuwse Kasteel de Haar kenmerkt zich door de pracht en praal, rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuilgaan. Achter elke deur, elk...