Uittips waterplezier Flevoland

Uittipswaterplezier in Flevoland (11)

Zomers genieten in Almere

almere, Flevoland  -  Komkommertijd bestaat niet in Almere. De zomer staat bol van leuke evenementen en voorstellingen. Bekijk deze zomerse tips!

Dagje Lelystad in de zomervakantie

lelystad, Flevoland  -  Maak een stedentrip naar één van de jongste Nederlandse steden, Lelystad! Vooral de Bataviawerf en Aviodrome zijn de moeite waard!

VOC-schip bijna gezonken

lelystad, Flevoland  -  Bijna was het over en uit met de replica van een historisch VOC-schip. De Australische overstroming zorgde voor grote problemen.

Sail viert afterparty

lelystad, Flevoland  -  Sail viert feest op de Bataviawef. Daar meert vandaag het Russische fregat Shtandart aan.

Vakantieparken in Flevoland

Flevoland  -  Vakantieparken in de jongste provincie van Nederland. Het ingepolderde Flevoland biedt rijke watersport waar ooit de zee woelde.

Batavia Stad tijdelijk gesloten

lelystad, Flevoland  -  Afgelopen nacht woedde er op de Bataviawerf in Lelystad een hevige brand. De VOC-schepen zijn gespaard gebleven.

Stille Wateren, woeste zeeën

almere-haven, Flevoland  -  Het Cultureel Centrum Corrosia in Almere Haven presenteert van 8 juli tot en met 20 augustus de (Zuider)zee tentoonstelling 'Stille wateren en woeste zeeën. Verschillende kunstenaars, fotografen en documentairemakers laten de vele gezichten zien...