Uittips van de redactie Giethoorn

9 artikelen en reportages in giethoorn

Na regen komt... varen in de zon

giethoorn, Overijssel  -  Een paar poncho's mee aan boord van ons fluisterbootje en dan varen we de Bovenwiede op. Ga mee een dagje varen in Giethoorn!

Weekendje weg in Giethoorn

archief giethoorn, Overijssel  -  Water genoeg in Giethoorn, maar je kunt hier meer dan alleen varen! Ontdek wat Giethoorn in huis heeft tijdens een weekendje weg.

Op zoek naar goud

archief giethoorn, Overijssel  -  Precies 164 jaar werd werd in Californië het eerste goudklompje gevonden. Ook in Giethoorn laait de goudkoorts weer op!

Duurste poep in Taman Indonesia

archief giethoorn, Drenthe  -  Juni is de maand van de loewak. Deze kat poept de duurste koffiebonen tet wereld uit. Win nu vrijkaarten voor Taman Indonesia.

Gondelvaart Giethoorn

archief giethoorn, Noord-Holland  -  Een extra lange feestweek wordt dit jaar in Giethoorn georganiseerd ter ere van het 75-jarig bestaan van Gondelvaart Giethoorn. Van 22 tot en met 28 augustus is er elke dag een gevarieerd en veelzijdig programma. Zoals een tentoonstelling, een...

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...