Wat te doen stedentrips in Noord-Brabant

19 artikelen en reportages stedentrips in noord-brabant

Dagje uit met Dokter Tinus

woudrichem, Noord-Brabant  -  Het is een feest van herkenning voor echte fans: een dagje rondlopen in Woudrichem. Speur naar de sporen van de populaire serie.

Oh oh, Breda!

breda, Noord-Brabant  -  Dagje naar Breda? Goed idee, Breda is een prachtige stad vol historie, een mooi park en gezellige eettentjes. Hier zijn de tips!

Uit in Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  Ontdek de Brabantse gezelligheid in Den Bosch! Een Bossche bol, de Sint Jan: allemaal even mooi en lekker!

Mooiste terras in Breda

archief breda, Noord-Brabant  -  Genieten van het zonnetje, dat doe je het beste bij Café De Kleine Wereld in Breda. Hier vind je het mooiste terras van Nederland.

Grafschennis in Den Bosch

archief den bosch, Noord-Brabant  -  In Den Bosch zijn drie schedels gestolen van opgegraven militairen. Het is grafschennis, volgens een archeoloog.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

prijsvraag In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum stap je echt even terug in de tijd. Neem een kijkje bij de ouderwetse drogisterij, smidse, slager of andere winkeltjes van vroeger. Op maar liefst 160 plekken in het museum komt het verleden tot leven, inclusief allerlei oude ambachten die live worden...