Uittipskleuters in Noord-Holland

Ahoy piraatjes!

amsterdam, Noord-Holland  -  Met een ooglapje en een stoere baard van schmink ben je klaar voor het avontuur op een piratenschip in Het Scheepvaartmuseum.

Linnaeushof: dat gaat nooit vervelen

bennebroek, Noord-Holland  -  Spelen in Linnaeushof gaat beslist niet vervelen. Ook voor deze zomervakantie een favoriete bestemming, wat de kinderen betreft!

Ontdek de filmwereld met Cinemini!

amsterdam, Noord-Holland  -  Elke zondag is er Cinemini: een leuke, korte filmvoorstelling speciaal voor de kleinste kinderen. Ontdek de bioscoop!

Zonnig bestaan in fantasieland

amsterdam, Noord-Holland  -  Vlucht naar een zonnig bestaan met een boek! In de Week van de Alfabetisering wordt volop voorgelezen.

Lasertag Amsterdam

Lasertag Amsterdam

5% korting Test je talenten als scherpschutter tijdens een potje lasertag. Een actief en spannend spel in Amsterdam West. Schuil snel achter één van de obstakels en zorg ervoor dat je gun is bijgeladen. Speur je tegenstander op en wees hem te slim af!

Prijsvraag: Win twee tickets voor Avifauna

Win twee tickets voor Avifauna

prijsvraag In Avifauna zie je de mooiste vogels ter wereld. Maar ook kleine zoogdieren als ringstaartmaki's en rode panda's hebben hier hun thuis. Kom kijken bij een vogeldemonstratie en wandel tussen Argentijnse mara's door. Vind je het leuk om zelf vogels eten te geven? In de Lori Landing krijg je de kans...