1

Dagtrips waterplezier Noord-Holland

Uittipswaterplezier in Noord-Holland en in de buurt van Noord-Holland

Op reis met de walvis!

archief oud artikel amsterdam, Noord-Holland  -  Tijdens de Walvisweken in Het Scheepvaartmuseum leer je alles over de walvis, het grootste dier ter wereld!

HISWA: dol op het water!

archief oud artikel amsterdam, Noord-Holland  -  HISWA 2015 geeft het startschot voor het nieuwe watersportseizoen. Dol op het water? Kies hier je droomboot uit of leer suppen.

Proef van de nautische lifestyle

archief oud artikel amsterdam, Noord-Holland  -  Heb je een Gaastra of Tenson jack in de kast? Trek 'm dan maar gauw aan, want op de HISWA duik je in de nautische lifestyle.

Willemsoord viert 200e verjaardag!

archief oud artikel den helder, Noord-Holland  -  Historische scheepswerf Willemsoord bestaat 200 jaar. Op deze bijzondere plek vier je deze zomer feest! Wat is er in juni te doen?

Het water op met HISWA

archief oud artikel amsterdam, Noord-Holland  -  Waterfietsen, lopen over water in grote plastic bollen en de nieuwste boten bewonderen: HISWA te water is begonnen!

Marinedagen Den Helder

archief oud artikel den helder, Noord-Holland  -  Explosies onder water, piraten die worden overmeesterd: het is weer tijd voor de Marinedagen!

Watterratten op avontuur

archief oud artikel landsmeer, Noord-Holland  -  Kies het ruime sop en ga met Jeugdclub de Waterratten op avontuur door het Ilperveld.

Ga surfen in Nederlandse wateren

archief oud artikel zandvoort, Noord-Holland  -  Bedwing de Hollandse golven met een surfplank. Een leuk dagje golfsurfen kan ook in eigen land bij deze sportieve surfscholen.

Varen met De Korevaer

monnickendam, Noord-Holland  -  De Korevaer is een luxe zeilklipper, die de passagiers meevoert naar de mooiste havens op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Recreatiegebied Het Twiske

oostzaan, Noord-Holland  -  Recreatiegebied Het Twiske ligt ten noorden van Amsterdam. Het gebied is ongeveer 650 hectare groot en bestaat voornamelijk uit water: ideaal dus voor waterrecreatie.

Cable-skiën en wakeboarden

heerhugowaard, Noord-Holland  -  Het water vliegt je om de oren, terwijl de kabel je met 30 kilometer per uur voorttrekt. Cable-skiën is een sensatie voor jong en oud. Probeer het uit aan het Meer van Luna met de vette kabelbaan van SKEEF.

Dagje Muiden

muiden, Noord-Holland  -  Muiden is een bijzondere stad met vele bezienswaardigheden. De duizend jaar oude stad is zeker een bezoek waard.

Dagje zeilen met Carpe Diem op het IJsselmeer

monnickendam, Noord-Holland  -  Voor wie graag op het water vertoeft en geniet van het geluid van klapperende zeilen heeft Carpe Diem een perfect uitje. Pluk een zeildag op het IJsselmeer in een echte klipper of tjalk. Carpe Diem is gespecialiseerd in dagtochten.

Lekkeruitwaaien.nl

callantsoog, Noord-Holland  -  Lekkeruitwaaien.nl biedt stoere strandsporten aan tegen een betaalbare prijs. Kom lekker actief uitwaaien!

City GamesCity Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.