Wat te doen cultuur in Tilburg

29 artikelen en reportages cultuur in tilburg

Er klinkt weer muziek in Tilburg

tilburg, Noord-Brabant  -  Er klinkt weer muziek in Tilburg: een vernieuwd museum showt de geschiedenis van de befaamde muziekinstrumentenfabriek Kessels.

Carnaval voor de kleintjes

archief tilburg, Noord-Brabant  -  Heel het zuiden van Nederland viert feest: het is carnaval! Speciaal voor kinderen is er het Kieltjesbal.

Franse kunst in Tilburg

archief tilburg, Noord-Brabant  -  Kom naar Museum De Pont in Tilburg. Het museum staat vandaag in de spotlights vanwege MuseumMaandag!

Krijg pianovingers in Tilburg

archief tilburg, Noord-Brabant  -  Door heel Tilburg staan 101 piano's waar iedereen op mag pingelen. "Het maakt niet uit als je niet verder komt dan Vader Jacob."

Tilburgse Kermis 2011 voorbij

archief tilburg, Noord-Brabant  -  De Tilburgse Kermis 2011 is afgelopen. Het zomerevenement heeft opnieuw ruim 1 miljoen bezoekers getrokken.

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Sliedrecht

prijsvraag Vlak bij Rotterdam ligt Monkey Town Sliedrecht. Kinderen kunnen hier in een veilige omgeving heerlijk rennen, klimmen, klauteren, glijden en springen. Er is zelfs een douche van ballenbakballetjes! Peuters spelen veilig in hun eigen hoekje. Ondertussen genieten ouders van de uitstekende horeca....