De leukste overdekte speeltuinen

Speeltuinen |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Dagje uit met slecht weer? Bezoek een indoor-speeltuin!

6 januari 2018 Toerisme Landelijk Wat te doen als het regent en je toch graag een dagje naar de speeltuin wilt? Bezoek dan een indoor speeltuin! Ga op zoek naar goud bij SchatEiland Zeumeren of loop over een touwbrug in het Land van Jan Klaassen. Een ideaal dagje uit met kinderen.

Foto 1. Lekker in de ballenbak. Foto: Speelparadijs Spelekids

Klauteren en kanonschieten in KidZcity

UTRECHT - Speelpark KidZcity is met vijfduizend vierkante meter perfect voor een dag indoor speelplezier. Kinderen vermaken zich in het reusachtige klimkasteel waarop ze naar hartenlust klauteren en klimmen. Eén van de populairste attracties is de Timekeeper, waar je met kanonnen 18.000 ballen af schiet. Ontmoet clowns, goochelaars en andere artiesten in het Kindertheater tijdens het weekend.

Op avontuur in Adventuredome

HELLEVOETSLUIS - In Adventuredome beleef je een dag lang plezier met de hele familie! De allerkleinsten vermaken zich in de Soft Play Area, waar alleen maar zachte materialen te vinden zijn. Grotere kinderen gaan op avontuur in de zeven meter hoge klimparadijs Skywalker en spelen een potje glowgolf.

Op DagjeWeg.NL vind je nog veel meer binnenspeeltuinen en andere leuke indoor activiteiten.

Indoor klimmen op de Veluwe

NUNSPEET - In Binnenspeeltuin De Tol klim, glij, spring, klauter en voetbal je erop los! In deze speeltuin is een hele lange glijbaan, een klimtoren en een pannaveld voor de voetballers. Ook op de trampolines en in de ballenbak kunnen kinderen hun energie kwijt.

Speelboerderij De Flierefluiter

RAALTE - In de binnenspeeltuin van Speelboerderij De Flierefluiter vind je zes overdekte speelruimtes met springkussens, glijbanen en trampolines. Speel een potje apenkooien en kruip door het kruipdoolhof! De stoere racers kunnen terecht op de skelterbaan. Boek tickets via DagjeWeg.NL Tickets en krijg 10% korting!

Snowgliden in Spelekids

LOOSDRECHT - In speelparadijs Spelekids is elk kind een Very Important Panda (VIP). Deze overdekte speeltuin is een paradijs voor ieder kind. Ze glijden, klimmen, springen en draaien totdat ze erbij neervallen en even moeten bijkomen met een glas limonade in het restaurant. Race met een fiets over een echt parcours en glijd op de Indoor SnowGlider met een band van een meterslange baan. Let op dat je je billen niet brandt!

Klauteren in het Klok'uus

GOES - In het Klok'uus kun je heerlijk binnen én buiten spelen! Roetsj van de glijbaan van wel zes meter hoog en klauter erop los in het enorme speeltoestel. Volwassenen hoeven zich niet te vervelen: zij genieten aan de zijlijn mee terwijl ze een tijdschrift lezen onder het genot van een stukje appelgebak.

Goud zoeken op Schateiland Zeumeren

VOORTHUIZEN - Schatgraven, goud zoeken, klimmen en klauteren, springen en glijden en zelf bootjes besturen: geen zee is te wild in SchatEiland Zeumeren. In dit avonturenparadijs gaan kinderen terug in de tijd van verborgen schatten en piraterij. Hier is van alles te doen. Ga met een zeef en een grote schaal op zoek naar goud of vind al balancerend de weg van het ene naar het andere eiland. Maar pas op dat je niet in het water valt!

Het Land van Jan Klaassen

BRAAMT - Het Land van Jan Klaassen heeft naast een buitenspeeltuin een geweldige binnenspeeltuin van tweeduizend vierkante meter groot. Klimwanden, glijbanen, een spookhuis en een doolhof: er is te veel om op te noemen. Bouw je eigen kasteel in de Blokkenhoek of loop over een touwbrug van vijftien meter lang. Even uitrusten doe je in de Jan Klaassen Express, die gaat op weg naar de goudmijn. Of plof neer voor een poppenvoorstelling.

Foto 2. Klim over het parcours van Klok'uus. Foto: Klok'uus

Laatst gewijzigd: 2020-09-29 09:34:02 · Gepubliceerd: 2011-06-22 11:12:04 - 33867