Behaaglijk baden in deze wellnesscentra

Vind alle wellnesscentra op DagjeWeg.NL | Nieuws door

Dit zijn de acht populairste wellnesscentra

8 december 2017 Trends Landelijk Verkleumd door de ijzige wind fietsen, bibberend je bed uitkomen en de dagen doorbrengen op een veel te koud kantoor. Nee, de winter is niet alleen maar warme chocolademelk en gezellige winterse tafereeltjes, het is gewoon koud! Bestrijd de wintertenen, de snotneuzen en verkleumde botten en warm heerlijk op tijdens een dagje sauna. Dit zijn de populairste wellnesscentra van deze winter.

Foto 1. Zoek de warmte op in een wellnesscentrum. Foto: Spa Bada

Top wellnesscentra: kies uit de best bezochte

  • Spa Bada in Haarlem. Houd de aanwezigheid van andere mensen je tegen om naar een wellnesscentrum te gaan? Dan ben je in privĂ© sauna Spa Bada helemaal op je plek. Geniet alleen of samen van deze luxe sauna.

  • Subtropisch zwemparadijs Preston Palace in Almelo. Dit subtropisch zwembad heeft een apart wellnessgedeelte, waar je tegen een kleine vergoeding van een massage kunt genieten.

  • Urban Oasis in Den Haag. Relaxen doe je bij Urban Oasis met een watermassage in de Spa Capsule - met kleding aan! - of van zuurstof-aromatherapie.

  • Devarana - Sauna Beauty Resort in Den Bosch. Verschillende sauna's, rustruimtes en een hamam, dit resort heeft uren ontspanning in huis. Genieten!

  • Thermen Holiday in Schiedam. Wie lichaam en geest een dag vakantie gunt is hier op de juiste plek. Een torensauna, een grotsauna of een Japanse sauna: kies en relax.

  • Luxe sauna, wellness & hotel Zuiver in Amsterdam. Pure weldaad voor lijf en leden is te vinden deze luxe spa in de hoofdstad. Acht sauna's en baden doen je de kou buiten snel vergeten en na een bezoek aan de hamam kun je er weer even tegenaan.

  • Elysium in Bleiswijk. Langs watervallen dwaal je in Arabische sferen en ontspan je onder een sterrenhemel. Kies uit de verschillende sauna's of drijf in het zoutwaterbad in de Byzantijnse tuin.

  • Floatcenter Haaglanden in Den Haag. Drijf op het water in de floatrooms en ervaar dezelfde gewichtloosheid als in de Dode Zee. Een weldadige ontspanning voor alle spieren in je lichaam en een bijzondere ervaring.

Psst...je kunt de winter natuurlijk ook omarmen en genieten van winterse uitjes. Pak ze mee, die idyllische winterplaatjes, en voor je het weet is het weer zomer.
Foto 2. Ontspannen in de sauna. Foto: Pexels.com
Laatst gewijzigd: 2018-02-27 13:40:54 · Gepubliceerd: 2017-12-05 17:22:54 - 259