Uitstapjes vlakbij 't Wapen van Kennemerland

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (0.45km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken. Buitenplaats Elswout is...

Street Jump Haarlem

overveen, Noord-Holland (1.3km)  -  Spring van trampoline naar trampoline, trotseer de climbing wall en kijk hoe je het redt op het ninja parkour bij Street Jump in Overveen. Hier wissel je jumpen af met dodge ball, dunken en nog veel meer. Vet!

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.43km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

De Ontdekplek - Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.69km)  -  In de Ontdekplek gaan kinderen op een leuke manier aan de slag met techniek. Maak bouwwerken van Meccano, metsel met kleine steentjes en nog veel meer! Voor alles zijn de benodigdheden binnen handbereik.

Pathé Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.82km)  -  Midden in de historische binnenstad van Haarlem vind je de Pathé bioscoop. Het gebouw is goed te herkennen door de grote glazen voorpui. Geniet in één van de acht zalen van jouw favoriete film.

Seinwezen

haarlem, Noord-Holland (1.84km)  -  Ooit een seinhuis voor het spoorwegsysteem, is Het Seinwezen nu een levendige culturele hotspot. De industriële uitstraling van het oude NS-gebouw biedt inspirerende flexwerkplekken en de perfecte locatie voor een event of activiteit.

Wandelen met Gilde Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.98km)  -  Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

De Vries Van Stockum

haarlem, Noord-Holland (2km)  -  Boekhandel De Vries Van Stockum in hartje Haarlem is heerlijk om doorheen te dwalen. De winkel huist in vijf historische panden, waarvan de oude details nog goed te zien zijn.

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (2.14km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.16km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem in het Verwey Museum. Film, historische voorwerpen en wisselende exposities nemen je mee terug in de tijd.

Shoppen in Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.21km)  -  Haarlem is de ideale stad voor een gezellige middag shoppen. Geniet van de sfeervolle binnenstad, de vele horecagelegenheden en het brede winkelaanbod!

Lush Haarlem

haarlem, Noord-Holland (2.22km)  -  Snuffelen, smeren, uitproberen... ga je gang in de heerlijk ruikende cosmetica-winkel Lush in Haarlem. Handgemaakte zeepjes, maskers en make-up strijden om je aandacht.

Frans Hals Museum (Hal)

haarlem, Noord-Holland (2.26km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude en hedendaagse kunst: een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties, Hof en Hal. Locatie Hal vind je in De Hallen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Wapen van Kennemerland