1

Uitstapjes vlakbij Pathé Nijmegen

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (2.01km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Sunset March

nijmegen, Gelderland (2.42km)  -  De indrukwekkende Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

Kasteel De Kinkelenburg

bemmel, Gelderland (2.56km)  -  Kasteel De Kinkelenburg is een van de populairste trouwlocaties van Nederland. Op een gemiddelde vrijdag trouwen er maar liefst vijf á zes stellen. Het kasteel is ook van buiten een plaatje om te zien.

Waalstrand Nijmegen

nijmegen, Gelderland (2.78km)  -  Aan de oevers van de Waal bij Nijmegen vind je het Waalstrand. Gooi snel een kleedje over je schouder en vul de koelbox tot de nok en ontspan in het zonnetje.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (3.13km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (3.58km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.65km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Nijmegen