Uitstapjes vlakbij Pathé Nijmegen

Warmoes Historische Tuinderij Lent

lent, Gelderland (1.48km)  -  Ooit kreeg Nijmegen groentes en fruit van de Lentse warmoezeniers. In historische tuinderij De Warmoes kun je zien hoe deze warmoezeniers hun gewassen en potplanten vroeger teelden.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (2.01km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen bij Fort Lent

lent, Gelderland (2.15km)  -  Aan de noordzijde van rivier de Waal in Lent ligt Landmark, voorheen Wijnfort genaamd. Deze locatie leent zich uitstekend voor zakelijke evenementen.

open op zondag 

Sunset March

nijmegen, Gelderland (2.42km)  -  Tijdens Operatie Market Garden sneuvelden 48 Amerikaanse soldaten rond Nijmegen en dit wordt dagelijks herdacht met de indrukwekkende Sunset March.

elke dag geopend 

Kasteel De Kinkelenburg

bemmel, Gelderland (2.56km)  -  Kasteel De Kinkelenburg is een van de populairste trouwlocaties van Nederland. Op een gemiddelde vrijdag trouwen er maar liefst vijf á zes stellen. Het kasteel is ook van buiten een plaatje om te zien.

geopend op afspraak of bel  

Waalstrand Nijmegen

nijmegen, Gelderland (2.78km)  -  Aan de oevers van de Waal bij Nijmegen vind je het Waalstrand. Gooi snel een kleedje over je schouder en vul de koelbox tot de nok en ontspan in het zonnetje.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Groenlanden

ooij, Gelderland (3.11km)  -  Beklim Uitkijktoren De Groenlanden in Ooij en ontdek de prachtige omgeving van de Waal. Ontdek ook het bijzondere ooievaarsnestontwerp van de toren.

elke dag geopend 

Binnenvaartmuseum Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.29km)  -  Bezoek het Binnenvaartmuseum in Nijmegen en ontdek de boeiende geschiedenis van de binnenscheepvaart aan boord van de Jos Vranken.

open op dinsdag en zaterdag 

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

nijmegen, Gelderland (3.34km)  -  Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart. Geniet van prachtig, steeds wisselend zicht over de Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Ooijpolder.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, donderdag en vrijdag 

Akwart Experience

elst, Utrecht (3.4km)  -  Bezoek het Instagram museum The Akwart Experience en beleef kunst op allerlei leuke en leerzame manieren!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Brouwerij de Hemel

nijmegen, Gelderland (3.47km)  -  In Brouwerij De Hemel ontdek je alles over de geschiedenis van bier en mag je zelf ook het bijzondere bier van De Hemel proeven.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Koken als vroeger met eet!verleden

nijmegen, Gelderland (3.47km)  -  Een middeleeuwse taart leren maken, of een lekker overdadig gerecht uit de Gouden Eeuw? Het kan met de workshops van historisch kookatelier eet!verleden

elke dag geopend 

Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het Vaghevuur

nijmegen, Gelderland (3.47km)  -  Het vuur knettert onder de grote ketels in Proefbrouwerij het Vaghevuur. Alles staat klaar om een stevig potje bier te brouwen. Iedereen mag hier zelf aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 77 41 97 

De Bastei

nijmegen, Gelderland (3.51km)  -  Ontdek de historie van de vestigingsstad Nijmegen in De Bastei, museum voor natuur en cultuurhistorie.

elke dag geopend 

Nationaal Fietsmuseum Velorama

nijmegen, Gelderland (3.53km)  -  Sinds 1981 laat Nationaal Fietsmuseum Velorama de geschiedenis van de fiets zien. In het museum aan de Waalkade zie je diverse historische exemplaren.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.54km)  -  Dille & Kamille Nijmegen lokt je binnen met heerlijke geuren. In een prettige zweem van geurkaarsen, zeepjes en specerijen dwaal je langs robuuste potten en pannen voor in huis, tuin of keuken.

elke dag geopend 

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (3.55km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

vandaag nog gesloten, geopend

Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.55km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen vanaf het topje van de Sint Stevenskerk. Een gids van Gilde Nijmegen neemt bezoekers mee naar boven!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 november, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (3.58km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

elke dag geopend 

Rocking the Company: muzikale teambuilding

nijmegen, Gelderland (3.59km)  -  Bij Rocking the Company volg je een workshop muziek maken, ook als je niet muzikaal bent. Neem allemaal een instrument bij de hand en vorm een liveband!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 31 80 73 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Nijmegen