Uitstapjes vlakbij Le Marie Marché

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.13km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

Haagse Antiek- en boekenmarkt

den haag, Zuid-Holland (0.14km)  -  Antiekliefhebbers opgelet: van mei tot en met september staat de Haagse antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout. Wandel langs kraampjes met curiosa, haal een bakje poffertjes en geniet van de knusse sfeer op de markt.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.16km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.18km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.19km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.25km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Le Marie Marché