1

Uitstapjes vlakbij Lange Voorhout

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.06km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.14km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.21km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

Dille & Kamille Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.22km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

Museum de Gevangenpoort

den haag, Zuid-Holland (0.24km)  -  In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.24km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

O'Casey's Irish Pub & Restaurant

den haag, Zuid-Holland (0.28km)  -  Voor de onvervalste sfeer van een Ierse Pub hoef je niet naar Ierland. Die vind je ook in O'Casey's Irish Pub & Restaurant in Den Haag! Zo authentiek, dat ze al menig pub uit Ierland verslagen hebben bij 'beste Irish pub' verkiezingen.

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

Kunstzaal van Heijningen

den haag, Zuid-Holland (0.32km)  -  Kunstzaal Van Heijningen biedt ruimte aan talentvolle kunstenaars van over de hele wereld. Voor hedendaagse kunst moet je hier zijn!

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

Paleistuin Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.37km)  -  In het drukke Den Haag verschuilt zich achter Paleis Noordeinde een paradijselijk plekje: een tuin vol prachtige bloembedden, fonteinen en vijvertjes. Een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.37km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

Escher in Het Paleis: laat je verwarren!

den haag, Zuid-Holland (0.37km)  -  Niets is wat het lijkt in Escher in Het Paleis! In dit museum zijn kinderen groter dan hun ouders, groeien vogels uit Hollandse weiden en worden bezoekers constant op het verkeerde been gezet met de kunstwerken van M.C. Escher.

Havana Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Vier het leven bij Havana Den Haag! Dit café is een gezellige eet- en dansgelegenheid met Cubaanse invloeden.

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Volg een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.4km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

Korzo - Theater, Dans en Festivals

den haag, Zuid-Holland (0.43km)  -  Korzo is gelegen in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is voornamelijk een avontuurlijk podium voor jonge talenten en is een van de belangrijkste producenten van moderne dans in Nederland.

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.44km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

Het Oude Stadhuis

den haag centrum, Zuid-Holland (0.47km)  -  Stap in het Oude Stadhuis in de middeleeuwse sfeer van Den Haag voor een rondleiding. Samen met het Binnenhof en de Grote Kerk behoort het Oude Stadhuis tot de oudste Haagse gebouwen.

Tourist Tram Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.51km)  -  Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

Grote Kerk Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.51km)  -  De Grote Kerk in Den Haag heeft een nationale betekenis. Zo werd prinses Amalia in deze kerk gedoopt en trad prins Constantijn er in het huwelijk.

Museum Panorama Mesdag

den haag, Zuid-Holland (0.54km)  -  Bekijk het grootste schilderij van Nederland in Museum Panorama Mesdag. Hier zie je de Nederlandse skyline in vogelvlucht.

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.55km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Lange Voorhout