1

Uitstapjes vlakbij Vaartocht over de Rijn

Dierentuin Kleve

kleve, Duitsland (6.05km)  -  Net over de grens, in het Duitse plaatsje Kleef (Kleve) ligt Dierentuin Kleve. Het is een klein dierenpark met onder meer kamelen, schapen, lama's, zeehonden, kleinere roofdieren en vogels. In het park is genoeg te beleven voor kinderen, bezoekers...

Landgoed Halsaf

babberich, Gelderland (6.08km)  -  Het Landgoed Halsaf ligt in de Liemers, in het zuidoosten van Gelderland. Het landhuis uit de 17e eeuw doet dienst als hotel en is daarnaast geschikt als locatie om te trouwen, vergaderen, lunchen en dineren.

Buitengoed de Panoven

zevenaar, Gelderland (7.9km)  -  Voor een origineel dagje uit kom je naar Buitengoed de Panoven: een bijzondere steenfabriek uit 1860. Beleef het unieke verhaal van klei tot baksteen tijdens een rondleiding. Maar er is nog veel meer te doen!

Kasteel Doornenburg

doornenburg, Gelderland (8.61km)  -  Word een ridder in Kasteel Doornenburg. In het mooie rivierenlandschap van de Rijn en de Waal ligt dit prachtige bouwwerk. Bezoekers gaan hier terug in de tijd.

Speelnatuur van OERRR Bergherbos

beekbergen, Gelderland (8.76km)  -  Via een halfverharde volle weg door de bomen komen ook kinderen in een rolstoel goed bij OERRR Speelnatuur Bergherbos. Een speelparadijs in de natuur met klim- en klautertoestellen, een dassentunnel en een groot huttenbouw-bos.

Lentebad

zevenaar, Gelderland (9.93km)  -  Het Lentebad in Zevenaar heeft voor elk wat wils. Je beleeft hier een leuk dagje uit: waterpret in het buitenbad of in de waterspeeltuin, bubbelen in de whirlbank of baantjes trekken.

Kinderboerderij Rosorum

zevenaar, Gelderland (10.09km)  -  Bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar hebben de dieren een mooi leven. Kom knuffelen met de chinchilla's de cavia's en de ezels Bibi en Amigo. Echte boeren en boerinnen halen hun dierverzorgingsdiploma.

Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg

's-heerenberg, Gelderland (10.18km)  -  Bowlen doe je bij Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg. Het centrum is een begrip in de Achterhoek. Bowlen is daar één, maar de smakelijke arrangementen zijn minstens zo fijn. Speel een uurtje bowling en strijk daarna neer achter de Berghse...

Huifkarcentrum Bergh

loerbeek, Gelderland (10.77km)  -  Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vaartocht over de Rijn