1

Uitstapjes vlakbij Beeldenpark Jits Bakker

AR City Game

utrecht, Utrecht (2.03km)  -  Een dagje stad krijgt een verrassende wending met AR City Game. Speel één van de spannende spellen en ga op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Een leuk groepsuitje!

Dorpsboerderij De Brink

zeist, Utrecht (3.23km)  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten, midden tussen het groen.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (3.84km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (4.05km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

Midgetgolf Bilthoven

bilthoven, Utrecht (4.11km)  -  Midgetgolf Bilthoven is een bijzondere midgetgolfbaan in een bosrijke omgeving. Leuk voor jong en oud! Geniet van de heerlijke frisse boslucht tijdens een spelletje midgetgolf.

Slot Zeist

zeist, Utrecht (4.18km)  -  Elk jaar kun je weer andere exposities bewonderen in de Culturele vleugel van Slot Zeist. Lunchen in het prachtige slot kan in de Brasserie. Wil je de historische stijlkamers een keertje zien? Ga dan mee met een rondleiding.

Slottuintheater Zeist

zeist, Utrecht (4.18km)  -  Het Slottuintheater is een openluchttheater op een prachtige locatie: in de tuinen van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. De voorstellingen zijn gratis. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn er regelmatig voorstellingen. Check het programma.

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (4.25km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

Griftpark Utrecht

utrecht, Utrecht (4.31km)  -  Het Griftpark in Utrecht is een geliefde ontmoetingsplaats, waar bewoners maar ook toeristen samenkomen. Op de groene ligweides voor een picknick, op de uitzichtheuvel of bij de kinderboerderij.

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (4.36km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beeldenpark Jits Bakker