1

Uitstapjes vlakbij Museum Wierdenland

-in the spotlights-

Luchtwachttoren 701

warfhuizen, Groningen (4.41km)  -  Ontdek de overgebleven Luchtwachttoren 701 uit de Koude Oorlog in Warfhuizen en beleef spannende avonturen in deze historische toren onder begeleiding van een gids.

Zwembad Electra

lauwerzijl, Groningen (5.88km)  -  Zwembad Electra is een openluchtzwembad in het Groningse Lauwerzijl. Zomers is het bad open voor zwemlessen, van het gewone ABC-diploma tot survivalzwemmen en snorkelen. Natuurlijk kun je er ook vrij zwemmen.

-in the spotlights-

Molen De Lelie

eenrum, Groningen (6.5km)  -  De wieken draaien erop los! Maar wie weet hoe? Ontdek het zelf tijdens een rondleiding bij Molen De Lelie en geniet van zelfgebakken koekjes.

Museum Landgoed Verhildersum

leens, Groningen (6.8km)  -  Museum Landgoed Verhildersum is gebouwd in de veertiende eeuw en dient nu als museum. De Borg - het kasteel van de landadel - vormt het hart van het landgoed. Daaromheen liggen de mooie tuinen en daar weer omheen de landerijen met de opgehoogde...

De Theefabriek

houwerzijl, Groningen (7.34km)  -  Theeleuten opgelet! In De Theefabriek in Houwerzijl vindt je alles wat je hartje begeert. Het museum, de theeschenkerij en de geurige theewinkel laten je opgaan in de geuren, kleuren en smaken van thee.

Kartclub Ulrum

ulrum, Groningen (8.82km)  -  Op Kartclub Ulrum waant iedereen zich heel even een echte coureur! Deze kleinschalige kartbaan is ideaal voor een gezellig groepsuitje.

Dierenweide De Eelderbaan

groningen, Groningen (10.51km)  -  Het puntige gebouw bij dierenweide De Eelderbaan valt op in de woonwijk. Hier vind je een heerlijk plek vol lieve dieren. Kom vooral langs: er valt altijd van alles te beleven!

Tschumi Paviljoen

groningen, Groningen (11.87km)  -  'Waarde overtreft tijdelijkheid', dat heeft het Tschumipaviljoen wel bewezen. In 1990 werd het gebouw gerealiseerd in het kader van een kunst- en architectuurmanifestatie. Dat heeft zo goed uitgepakt dat het nog steeds het thuis is voor...

BOEL Groningen

groningen, Groningen (11.99km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

Rijk Natuurmuseum & excursies Klaas Nanninga

groningen, Groningen (12.12km)  -  Ontdek zeer bijzondere wondertjes der natuur in het Rijk Natuurmuseum van Klaas Nanninga. De verzameling komt uit alle windstreken: struisvogelskelet, morphovlinder en herculuskever. Natuurgids Nanninga verzorgt ook excursies rond het Lauwersmeer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Wierdenland