Uitstapjes vlakbij Kasteel de Haar

Landgoed Haarzuilens

haarzuilens, Utrecht (1.21km)  -  Rondom Kasteel de Haar ligt een mooi natuurgebied. Kom naar Landgoed Haarzuilens om heerlijk te wandelen, fietsen of te ontspannen.

elke dag geopend 

Speelnatuur OERRR Landgoed Haarzuilens

haarzuilens, Utrecht (1.21km)  -  Lekker buiten spelen! In de Speelnatuur van OERRR op landgoed Haarzuilens doen de kinderen dat met overgave. Met zand, modder, water en stokken als speelgoed.

elke dag geopend 

Boerderij Geertje's Hoeve

haarzuilens, Utrecht (1.74km)  -  Knuffel de verschillende dieren op boerderij Geertje’s Hoeve en geef de pasgeboren lammetjes een flesje warme melk.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Kinderboerderij Otterspoor

maarssenbroek, Utrecht (2.21km)  -  Ontmoet allerlei dieren op Kinderboerderij Otterspoor. Van een pauw tot een pony en van konijnen tot kippen, allemaal wonen op deze plek waar vroeger koeien liepen te grazen in de polder.

elke dag geopend 

Bison Bowling Maarssen

maarssen, Utrecht (3.43km)  -  Ga lekker bowlen met vrienden of familie bij Bison Bowling Maarssen.

's maandags gesloten 

Monkey Town Maarssen

maarssen, Utrecht (3.5km)  -  Indoorspeeltuin Monkey Town Maarssen is een walhalla voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar.

elke dag geopend 

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (3.58km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

gesloten, open van  14 april t/m 15 september 

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (3.63km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

elke dag geopend 

Uitkijktoren Observatorium

utrecht, Utrecht (3.67km)  -  Beklim Uitkijktoren Observatorium in het Máximapark in Utrecht en ontdek de avontuurlijke wandeling naar de top van de toren. Geniet bovenaan het Observatorium van de mooiste vergezichten in het Máximapark.

elke dag geopend 

Máximapark Utrecht

vleuten, Utrecht (3.79km)  -  Koningin Máxima opende hoogstpersoonlijk haar eigen Máximapark. Dit park is zo groot als de Utrechtse binnenstad en herbergt onder meer een speeltuin, een restaurant en diverse sportfaciliteiten.

elke dag geopend 

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (4.04km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

geopend open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondvaarten over de Vecht en Loosdrechtse Plassen

maarssen, Utrecht (4.28km)  -  Met je eigen gezelschap of tijdens een rondvaart, een dagje op het water is heerlijk! Rederij Stichtse Vecht zorgt met haar vloot voor een onvergetelijke ervaring op het water van de Vecht of de Loosdrechtse Plassen.

elke dag geopend 

Pygmalion Beeldende Kunst

maarssen, Utrecht (4.31km)  -  Pygmalion Beeldende Kunst is gevestigd in Maarssen, aan de romantische rivier de Vecht. Het museum is klein en daardoor erg intiem.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Race en speel stoere games bij de Kartfabrique

utrecht, Utrecht (4.34km)  -  Kom karten en lasergamen bij de Kartfabrique in Utrecht! Of ontsnap uit Prison Island, als je durft. De Kartfabrique staat garant voor een ultieme active game beleving.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

maarssen, Utrecht (4.65km)  -  Midden in Park Vechtstein in Maarssen is kinderboerderij De Vechtse Hoeve een trekpleister voor jong en oud. Een hond, ganzen, konijnen, een pony: ze wonen allemaal op deze gezellige kinderboerderij.

elke dag geopend 

Play-in: het Activity Center voor iedereen!

utrecht, Utrecht (5.23km)  -  Bij Play-in is het onmogelijk om stil te zitten. Hier kun je spelen in een indoor speelparadijs, jumpen in een trampolinepark en klimmen in een klimpark.

elke dag geopend 

Museum Hoge Woerd

de meern, Utrecht (5.38km)  -  Zo'n 2000 jaar geleden stond er een enorm fort op de plaats van Castellum Hoge Woerd. Het huidige fort herbergt geen Romeinen meer, maar overblijfselen uit het Romeinse Rijk wat hier eens heerste.

's maandags gesloten 

Ryckelijk genieten bij Buitenplaats Kameryck

kamerik, Utrecht (5.56km)  -  Speel een potje Pitch & Putt golf of voetgolf bij Buitenplaats Kameryck, middenin de prachtige natuur. Of kies uit de andere tientallen activiteiten en geniet na afloop van een drankje of maaltijd in het Groene Hart.

geopend op afspraak of bel +31 (0)348 400 771 

Kookschool Keizer Culinair - Breukelen

breukelen, Utrecht (5.71km)  -  Kookschool Keizer Culinair verzorgt elk denkbaar culinair uitstapje. De workshops, kooklessen en wijnproeverijen zijn niet alleen lekker maar ook heel gezellig!

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 42 79 276 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel de Haar