1

Uitstapjes vlakbij Kasteel de Haar

Kinderboerderij Otterspoor

maarssenbroek, Utrecht (2.21km)  -  Ontmoet allerlei dieren op Kinderboerderij Otterspoor. Van een pauw tot een pony en van konijnen tot kippen, allemaal wonen op deze plek waar vroeger koeien liepen te grazen in de polder.

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (3.58km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

-in the spotlights-

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (3.63km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

Uitkijktoren Observatorium

utrecht, Utrecht (3.67km)  -  Beklim Uitkijktoren Observatorium in het Maximapark in Utrecht en ontdek de avontuurlijke wandeling naar de top van de toren. Geniet bovenaan het Observatorium van de mooiste vergezichten in het Maximapark.

Máximapark Utrecht

vleuten, Utrecht (3.79km)  -  Koningin Máxima opende hoogstpersoonlijk haar eigen Máximapark. Dit park is zo groot als de Utrechtse binnenstad en herbergt onder meer een speeltuin, een restaurant en diverse sportfaciliteiten.

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (4.04km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

Museum Hoge Woerd

de meern, Utrecht (5.38km)  -  Zo'n 2000 jaar geleden stond er een enorm fort op de plaats van Castellum Hoge Woerd. Het huidige fort herbergt geen Romeinen meer, maar overblijfselen uit het Romeinse Rijk wat hier eens heerste.

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (5.97km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

Boulderhal Energiehaven

utrecht, Utrecht (6.25km)  -  Ga ook boulderen bij Boulderhal Energiehaven in Utrecht. Hier kun je meteen klimmen op de spectaculaire boulderwanden. Daarna is het heerlijk bijkomen op het terras aan het water.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

utrecht, Utrecht (6.36km)  -  Bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn valt van afstand al op door het bijzondere rode dak. Het gebouw wordt ook wel 'De Sterrenkijker' genoemd, vanwege het dakterras. Geniet onder het dak van de nieuwste films, maar ook van live-registraties van...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel de Haar


-advertentiepositie-