1

Uitstapjes vlakbij Poppenhuis Carmen

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Ballorig Veenendaal

veenendaal, Utrecht  -  Ballorig is een van de grootste binnenspeeltuinen in Midden-Nederland. Met 1.500 vierkante meter aan attracties is het een ideaal dagje uit voor kinderen onder de twaalf.

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

Boulderhal Energiehaven

utrecht, Utrecht  -  Ga ook boulderen bij Boulderhal Energiehaven in Utrecht. Hier kun je meteen klimmen op de spectaculaire boulderwanden. Daarna is het heerlijk bijkomen op het terras aan het water.

Wijkmuseum Soesterkwartier

amersfoort, Utrecht  -  Wijkmuseum Soesterkwartier neemt je mee in de geschiedenis van de wijk. Stap binnen in de oude arbeiderswoning ingericht in de stijl van de jaren '30 tot '50 en waan je in een andere tijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Poppenhuis Carmen