Uitstapjes vlakbij Hotel & Wellness Zuiver

Pannenkoekenhuis Boerderij Meerzicht

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Midden in het Amsterdamse bos ligt pannenkoekenhuis Meerzicht. Net buiten de stad is het hier genieten van de rust en de natuur. Na een lange wandeling door het bos, smaken de rijk belegde pannenkoeken extra lekker.

Kom klimmen bij Be Boulder Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.16km)  -  Leef je helemaal uit op de klimparcours bij Be Boulder Amsterdam! Van makkelijk tot moeilijk: dit is een heerlijk actief uitje met je vrienden, het bedrijf of met het hele gezin. Want ook kinderen vinden dit fantastisch om te doen.

ABN AMRO Kunstruimte

amsterdam, Noord-Holland (1.62km)  -  ABN AMRO verzamelt al veertig jaar kunst. Bewonder de grootste bedrijfscollectie van Nederland in de kunstruimte in entreehal van het hoofdkantoor in Amsterdam.

Amsterdamse Bostheater

amstelveen, Noord-Holland (2.13km)  -  Het Amsterdamse Bostheater heeft ieder jaar weer een zomers programma vol muziek en theater. Dit openluchttheater ligt midden in het Amsterdamse Bos. Toeschouwers mogen op de tribune picknicken. Uitgebreider dineren kan in restaurant Arriba.

De Staalman

amsterdam, Noord-Holland (2.46km)  -  De elf meter hoge beer 'De Staalman' van Florentijn Hofman: kunstwerk als gatekeeper van het Staalmanplein in Amsterdam.

RAI Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.62km)  -  RAI Amsterdam is één van de bekendste evenementenhallen van Nederland. Deze indrukwekkende locatie is makkelijk bereikbaar en heeft een oppervlakte van maar liefst 87.000 vierkante meter.

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (2.7km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (2.72km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.9km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

Bier proeven in Proeflokaal ANNA

amstelveen, Noord-Holland (3km)  -  De Naeckte brouwers: dat staat voor bieren gebrouwen met puur natuurlijke ingrediënten. En onder andere die bieren kun je proeven in Proeflokaal ANNA, terwijl je uitzicht hebt op de brouwerij zelf! Een hapje eten kan uiteraard ook.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel & Wellness Zuiver