Uitstapjes vlakbij Jacobaburcht Ruïne

Kinderboerderij Agathahoeve

oostvoorne, Zuid-Holland (1.51km)  -  Voor de echte dierenvriendjes en voor iedereen die wat wil leren van natuur en milieu is de kinderboerderij een leuk uitje. Kom naar de Agathahoeve voor een leuke kindermiddag.

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (2.5km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Zeeweg Pottenbakkers

rockanje, Zuid-Holland (5.24km)  -  Bij Pottenbakkerij Zeeweg vindt u het keramiekatelier en de kunstgalerie van Hennie Waalwijk en Ruud Bergkotte. Bezoek deze heerlijke culturele broedplaats in Rockanje.

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (6.32km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (8.53km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

Historyland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.11km)  -  Ga op avontuur door eeuwenoude geschiedenis in Historyland. Bibber in de IJstijd tussen de mammoeten, onderzoek als wetenschapper fossielen en klim in een gevechtshelikopter. Historie komt hier tot leven!

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.21km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

Openluchtmuseum Fortresse Holland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.85km)  -  Beleef de tijd dat Hellevoetsluis een oorlogs- en marinehaven was en een belangrijke rol speelde in de Nederlandse geschiedenis. Laat je betoveren door verhalen van de zee in het openluchtmuseum Fortresse Holland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jacobaburcht Ruïne