1

Uitstapjes vlakbij Kinderboekenmuseum

Koninklijke Bibliotheek

den haag, Zuid-Holland  -  De Koninklijke Bibliotheek is de nationale bibliotheek van Nederland. Het doel van de bibliotheek is om mensen en informatie samen te brengen.

-aanbevolen door adverteerder-

Nationaal Archief

den haag, Zuid-Holland (0.1km)  -  In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 142 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto's over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (0.81km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.83km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

Relaxen op het Malieveld

den haag centrum, Zuid-Holland (0.84km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.9km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.91km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (0.91km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

Rondvaarten Den Haag - De Ooievaart

den haag, Zuid-Holland (0.92km)  -  Maak een rondvaart door de binnenstad van Den Haag en laat je verrassen op De Ooievaart. Vanaf de open boot is een heel andere kant van de stad te zien.

Escher in Het Paleis: laat je verwarren!

den haag, Zuid-Holland (0.94km)  -  Niets is wat het lijkt in Escher in Het Paleis! In dit museum zijn kinderen groter dan hun ouders, groeien vogels uit Hollandse weiden en worden bezoekers constant op het verkeerde been gezet met de kunstwerken van M.C. Escher.

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.95km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Snuffelen in het oudste boekenmuseum ter wereld

den haag, Zuid-Holland (0.95km)  -  Snuffel op je gemak tussen de prachtige boekencollectie. In Huis van het boek leer je alles over het geschreven en gedrukte boek van vroeger en nu. Kleurrijke tentoonstellingen nemen je mee naar de wereld van het boek.

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.95km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

RHM Buitensport

voorburg, Zuid-Holland (0.95km)  -  Bij RHM Buitensport gaat u actief op vakantie naar de Ardennen of op wintersport.

Pathé Spuimarkt

den haag, Zuid-Holland (0.97km)  -  Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (1.02km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (1.06km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.06km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (1.11km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

Rondvaart Salonboot Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.12km)  -  Vaar mee met een luxe monument van Den Haag tot aan Delft. De Oriënt verwelkomt iedereen: van families tot zakenpartners.

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (1.15km)  -  Volg een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (1.15km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (1.15km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (1.16km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboekenmuseum