Uitstapjes vlakbij Zwembad Het Alexanderhof

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (0.26km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

elke dag geopend 

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.6km)  -  Indoor Ski & Snowboard Rotterdam biedt de mogelijkheid om te leren skiën. Handig als voorbereiding op een reis naar een skioord.

geopend elke dag geopend 

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.19km)  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

elke dag geopend 

Alexandrium

rotterdam, Zuid-Holland (1.25km)  -  Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

elke dag geopend 

Klimmuur Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.29km)  -  Klauter de hoogte in op de Klimmuur in Rotterdam. De adrenaline giert door je lichaam terwijl je voetje voor voetje naar boven klimt.

elke dag geopend 

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.5km)  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal

rotterdam, Zuid-Holland (1.64km)  -  Genieten van ambachtelijke pannenkoeken in de natuur, terwijl je de grote stad niet hoeft te verlaten. Het kan bij pannenkoekenhuis De Nachtegaal in het Kralingse Bos in Rotterdam!

elke dag geopend 

Kraak de code en ontsnap in de Escape Mission

rotterdam, Zuid-Holland (1.69km)  -  Ontsnap binnen zestig minuten uit een onderzoekslab of een detectivekamer in Londen. Ga op zoek naar aanwijzingen en los ze met z'n allen op! Durf jij de uitdaging aan?

elke dag geopend 

Waterspeelplaats De Watervallei in Capelle aan den IJssel

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (1.71km)  -  Het allereerste openbare Spray Park van de Benelux is geopend in Capelle aan den IJssel! Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken tussen alle waterbogen en sproei-installaties.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Skatefever

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (1.71km)  -  Rollerskates, wie kent ze nog? Bij Skatefever in Capelle aan de IJssel zijn ze helemaal hip. Bind die schoenen met wieltjes maar onder en skate er op los!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Paintball in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.09km)  -  Het verf spat je om de oren bij Paintball Rotterdam. Vlug, verschuil je achter de bunker, duik in een loopgraaf of verstop je in een hut!

elke dag geopend 

Laatste snuifmolens van Nederland

rotterdam, Zuid-Holland (2.18km)  -  Maak kennis met de laatste snuifmolens van Nederland. De Ster en De Lelie malen specerijen en snuiftabak. Dankzij bevlogen vrijwilligers draaien de molens regelmatig voor het publiek. Molenproducten zijn te koop in de molenwinkel.

open op woensdag, donderdag en zaterdag 

Bounce Valley Rotterdam

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (2.21km)  -  Bounce tot je erbij neervalt in het grootste luchtkussenpark van Nederland. Voor een springkussen ben je nooit te oud!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play

rotterdam, Zuid-Holland (2.25km)  -  Duiken met walvissen, vechten als een ninja of toch liever varen door Brugge in de vijftiende eeuw? Beleef samen een totaal nieuwe wereld met virtual reality van VR4play. Leuk voor een bedrijfsuitje of familiedag!

's maandags gesloten 

Isala Theater

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (2.57km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot jongerenprogramma's: dit vind je allemaal in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

elke dag geopend 

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland (2.78km)  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

elke dag geopend 

De Ballebak Rotterdam Ommoord

rotterdam, Zuid-Holland (2.8km)  -  De Ballebak Rotterdam Ommoord is een heerlijke speelplek voor kinderen tot en met twaalf jaar. Vriendjes maken en je uitleven, terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie.

elke dag geopend 

Trompenburg: groene parel in de stad

rotterdam, Zuid-Holland (2.97km)  -  Planten, bomen en struiken sieren in overvloed de Trompenburg Tuinen & Arboretum. Wandel midden in de drukke stad door een oase van rust en ontdek soorten die je nog nooit hebt gezien!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad Het Alexanderhof