Uitstapjes vlakbij Eetcafé Hart van Tholen

Grote of Onze Lieve Vrouwekerk Tholen

tholen, Zeeland (0.09km)  -  De Grote of Onze Lieve Vrouwekerk domineert het stadsbeeld van Tholen. Een bezoekje aan dit imposante bouwkerk is absoluut de moeite waard.

geopend, open op woensdag en zaterdag 

Scheur met 300 pk over het water en andere spannende avonturen

tholen, Zeeland (4.21km)  -  Helm op, handen aan het stuur en durf die snelheid aan: in een RIB-boot knal je over het water! Of peddel lekker in je kano, speel paintball, stap op de stormbaan en laat je opsluiten in de escaperoom. Wauw, wat is hier veel te doen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)166 604 697 

Intratuin Halsteren

halsteren, Noord-Brabant (4.25km)  -  Bij Intratuin Halsteren bruist het van de groene activiteiten!

elke dag geopend 

Poppentheater Irene Laros

oud-vossemeer, Noord-Brabant (4.58km)  -  Droom weg met Stein en de sterren, vlieg mee met de Vuurvogel of hap naar adem met de Vis op het Droge. In Poppentheater Irene Laros beleef je mooie avonturen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Monkey Town Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (4.68km)  -  Bij Monkey Town kunnen kinderen al hun energie kwijt op de klimbaan, in de ballenbak of op de trampoline. En is het lekker weer buiten, dan duiken ze in de buitenspeeltuin. Zo'n vijfhonderd vierkante meter met speelattributen op het witte zand.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Melanen

halsteren, Noord-Brabant (4.71km)  -  Buiten zwemmen zonder het ook maar een seconde koud te hebben, dat kan in het lekker verwarmde water van openluchtzwembad De Melanen.

gesloten, open van  23 april t/m 4 september, van 10:00 uur tot 21:00 uur 

Uitkijktoren Pompejus

halsteren, Noord-Brabant (5.57km)  -  Beklim uitkijktoren Pompejus in Halsteren in Noord-Brabant en ontdek deze bijzondere, West-Brabantse toren met een uniek interieur en exterieur.

elke dag geopend 

Escaperoom Escape The Gate

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.86km)  -  Ontsnap uit de vergeten cel in de Gevangenpoort van Bergen op Zoom. Weet jij de dikke muren en zware, houten traliedeur te verslaan?

in het weekend geopend 

De Gevangenpoort

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.86km)  -  Zie hoe ooit de gevangenen leefden in de Gevangenpoort van Bergen op Zoom.

geopend, 's maandags gesloten 

Speuren op stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.96km)  -  Verkleed je als ridder, prins of prinses en maak een ontdekkingstocht door stadspaleis Het Markiezenhof. Markiezin Jacqueline van Croy leidt de speurtocht.

's maandags gesloten 

Stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.99km)  -  In het prachtige stadspaleis Het Markiezenhof ga je terug naar de tijd van de invloedrijkste edelen van Nederland. Wandel door de stijlkamers, de mooie tuinen en zet de draaimolens aan! Het paleis zit vol schatten.

's maandags gesloten 

Kruidentuin Kruytenburg

poortvliet, Zeeland (6.02km)  -  Bezoek Kruidentuin Kruytenburg in het Zeeuwse Poortvliet en ontdek kruiden, vergeten groenten en exotische planten.

geopend, elke dag geopend 

Secondbuy merkkleding

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.03km)  -  Bij Secondbuy vind je kleding, schoenen, tassen en accessoires van echte fashion merken en verschillende ontwerpers. Tweedehands, met stijl.

's zondags gesloten 

Quist Boeken

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.03km)  -  Quist Boeken is een boekhandel gerund door boekenfans. Je kunt er lekker rondsnuffelen voor het perfecte boek, in een gezellige sfeer.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

De Gulden Cop

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.03km)  -  De Gulden Cop is een cadeau- en kunstwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Vrijwel alles is handgemaakt: glas in lood, tiffany, decoratie en nog veel meer.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.12km)  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Sint Gertrudiskerk en toren De Peperbus

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.21km)  -  Monumentaal van buiten, prachtig van binnen. De Sint Gertrudiskerk op de Grote Markt van Bergen op Zoom is een bezoekje zeker waard.

geopend, 's maandags gesloten 

Stadhuis Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.22km)  -  Prachtige rood-witte luiken, fraaie beelden, een torentje en een bordestrap: het stadhuis van Bergen op Zoom is een plaatje. En in de zomer kun je ook binnen kijken.

geopend, 's maandags gesloten 

Zwembad De Schelp

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.61km)  -  Zwembad De Schelp opent weer op 2 september In Zwembad De Schelp is voor elke zwemmer wat te beleven. Neem een duik in het wedstrijdbad of ontspan in het instructiebad, recreatiebad of peuterbad.

elke dag geopend 

Ego Indoor Ski

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.67km)  -  Haal de Alpen dicht bij huis tijdens een middagje skiën op Nederlandse bodem! Ga trainen op de draaiende pistes van Ego Indoor Ski.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag