Uitstapjes vlakbij Eetcafé Hart van Tholen

Monkey Town Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (4.68km)  -  Bij Monkey Town kunnen kinderen al hun energie kwijt op de klimbaan, in de ballenbak of op de trampoline. En is het lekker weer buiten, dan duiken ze in de buitenspeeltuin. Zo'n vijfhonderd vierkante meter met speelattributen op het witte zand.

Openluchtzwembad De Melanen

halsteren, Noord-Brabant (4.71km)  -  Buiten zwemmen zonder het ook maar een seconde koud te hebben, dat kan in het lekker verwarmde water van openluchtzwembad De Melanen.

Uitkijktoren Pompejus

halsteren, Noord-Brabant (5.57km)  -  Beklim uitkijktoren Pompejus in Halsteren in Noord-Brabant en ontdek deze bijzondere, West-Brabantse toren met een uniek interieur en exterieur.

Escaperoom Escape The Gate

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.86km)  -  Ontsnap uit de Gevangenpoort van Bergen op Zoom! Weet jij de dikke muren en zware, houten traliedeur te verslaan?

De Gevangenpoort

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.86km)  -  In de Gevangenpoort van Bergen op Zoom ontdek je hoe gevangenen hier vroeger leefden.

Speuren op stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.96km)  -  Verkleed je als ridder, prins of prinses en maak een ontdekkingstocht door stadspaleis Het Markiezenhof. Zoek de schatkisten, neem blokjes mee voor de puzzelopdracht en ga op ontdekking bij de kermis.

Stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.99km)  -  In het prachtige stadspaleis Het Markiezenhof ga je terug naar de tijd van de invloedrijkste edelen van Nederland. Wandel door de stijlkamers, de mooie tuinen en zet de draaimolens aan! Het paleis zit vol schatten.

Kruidentuin Kruytenburg

poortvliet, Zeeland (6.02km)  -  Bezoek Kruidentuin Kruytenburg in het Zeeuwse Poortvliet en ontdek kruiden, vergeten groenten en exotische planten.

Secondbuy merkkleding

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.03km)  -  Bij Secondbuy vind je kleding, schoenen, tassen en accessoires van echte fashion merken en verschillende ontwerpers. Tweedehands, met stijl.

Quist Boeken

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.03km)  -  Quist Boeken is een boekhandel gerund door boekenfans. Je kunt er lekker rondsnuffelen voor het perfecte boek, in een gezellige sfeer.

De Gulden Cop

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.03km)  -  De Gulden Cop is een cadeau- en kunstwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Vrijwel alles is handgemaakt: glas in lood, tiffany, decoratie en nog veel meer.

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.12km)  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

Stadhuis Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.22km)  -  Prachtige rood-witte luiken, fraaie beelden, een torentje en een bordestrap: het stadhuis van Bergen op Zoom is een plaatje. En in de zomer kun je ook binnen kijken.

Zwembad De Schelp

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.61km)  -  In Zwembad De Schelp is voor elke zwemmer wat te beleven. Neem een duik in het wedstrijdbad of ontspan in het instructiebad, recreatiebad of peuterbad.

Ego Indoor Ski

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.67km)  -  Haal de Alpen dicht bij huis tijdens een middagje skiën op Nederlandse bodem! Ga trainen op de draaiende pistes van Ego Indoor Ski.

Bezoekerscentrum De Kraaijenberg

bergen op zoom, Noord-Brabant (8.59km)  -  Ontdek de Brabantse Wal en het natuurgebied de Markiezaat vanuit bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Het centrum zelf heeft regelmatig wisselende exposities over de planten en dieren die leven in de Markiezaat, een zoetwater-moerasgebied.

Klimbos Brabantse Wal

bergen op zoom, Noord-Brabant (8.8km)  -  Je kunt de boom in bij Klimbos Brabantse wal! Met negen parcoursen van verschillende niveau's is er in de bossen bij Bergen op Zoom genoeg te kiezen.

Jachthaven de Schapenput

de heen, Noord-Brabant (9.48km)  -  Bezoek de karakteristieke haven de Schapenput, geniet van de schone natuur van het Noord-Hollandse watergebied en ontdek de vele activiteiten die er te beleven zijn.

Natuurgebied Kesselse Waard

oijen, Noord-Brabant (9.62km)  -  Maak een wandeling in Natuurgebied de Kesselse Waard voor een onwerkelijk mooi uitzicht in zowel de zomer als de winter.

Fort Henricus

de heen, Noord-Brabant (9.62km)  -  Dit gerestaureerde fort, met vijf bastions en een uitkijktoren, is in de zeventiende eeuw gebouwd als bescherming tegen vestingstad Steenbergen.

Uitkijktoren Slikken van de Heen

sint philipsland, Zeeland (9.69km)  -  Beklim Uitkijktoren Slikken van de Heen in Sint Philipsland in Zeeland en ontdek het prachtige natuurgebied. Spot konikpaarden en nog veel meer andere dieren.

Groepsaccommodatie Molenzicht

bergen op zoom, Noord-Brabant (9.99km)  -  Groepsaccommodatie Molenzicht in Bergen op Zoom is door haar unieke ligging een heerlijk verblijf voor families en grote groepen. Er is plaats voor 28 personen.

Streekmuseum De Meestoof

sint annaland, Zeeland (11.31km)  -  Streekmuseum De Meestoof herbergt cultureel erfgoed. In de gebouwen zijn verschillende wisselende exposities te zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eetcafé Hart van Tholen