Uitstapjes vlakbij Activiteitenbos Omni Mobilae

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (3.53km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

Kasteel het Nijenhuis

heino, Overijssel (5.46km)  -  Kasteel het Nijenhuis is één van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel. Dit mooie pand is omgeven door een prachtige beeldentuin. Het museum is een tweede locatie van Museum de Fundatie in Zwolle.

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (6.51km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (8.19km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

Sauna Swoll

zwolle, Overijssel (9.49km)  -  Geniet in de prachtige Overijsselse omgeving van rust, ruimte en allerlei saunafaciliteiten. Sauna Swoll biedt een heerlijk dagje ontspanning.

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel (9.64km)  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (9.73km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

Kartcentrum Zwolle

zwolle, Overijssel (10.6km)  -  Op zoek naar gezellig dagje uit waarbij ook wat spanning komt kijken? Bij Kartcentrum Zwolle daag je jezelf en je gezelschap uit om door bochten te vliegen en je snelheid op te krikken.

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (10.79km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (11.08km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Kinderboerderij Wijhe

wijhe, Overijssel (11.48km)  -  Bij de kinderboerderij in Wijhe is het leuk voor jong en oud. Aai de konijntjes, bezoek de geitjes en bewonder de vogels in de volière. De boerderij zelf is geschilderd in vrolijke kleuren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Activiteitenbos Omni Mobilae