1

Uitstapjes vlakbij Camping de Peel

Actief groepsuitje met Peelexpress

asten, Noord-Brabant  -  Stap op de familiefiets of speur naar verborgen schatten. Peelexpress neemt de hele familie mee voor een onvergetelijke dag. Ook voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes!

Kasteelruïne Asten

heusden, Noord-Brabant (2.07km)  -  Herleef de geschiedenis tijdens een bezoek aan de ruïne van het meer dan 600 jaar oude kasteel van Asten! Het erfgoed is naast een bezoek waard ook een prachtige locatie voor fotoreportages.

Speeltuin Prinses Irene

someren-eind, Noord-Brabant (2.35km)  -  Lekker spelen op maar liefst vijfduizend vierkante meter? Speeltuin Prinses Irene biedt naast uitdagende speeltoestellen ook een gezellige kinderboerderij!

Doe een dagje Asten

asten, Noord-Brabant (3.57km)  -  Maak een mooie fietstocht of wandeling door het prachtige Asten en geniet daarna van een goed gevulde koffietafel of een gezellig diner bij Eetcafé Jan van Hoek.

Nationaal Klok & Peel Museum Asten

asten, Noord-Brabant (3.74km)  -  Het Nationaal Klok & Peel Museum Asten bestaat uit twee prachtige collecties. Heel veel klokken uit alle werelddelen en alles over het gebied De Peel.

Jan Paagman Sterrenwacht

asten, Noord-Brabant (3.77km)  -  Bekijk de planeten, nevels en andere interessante objecten in het oneindige universum tijdens een bezoek aan de Jan Paagman Sterrenwacht. Bij ieder volgend bezoek zijn weer nieuwe dingen te zien!

Natuurtheater De Donck

someren, Noord-Brabant (4.66km)  -  Het openluchttheater De Donck bestaat al heel lang. Al tientallen jaren is het theater het thuis van theatergezelschap De Speledonckers. Zij verzorgen elk jaar twee voorstellingen.

Happen en Trappen fietsroutes

asten, Noord-Brabant (4.95km)  -  Lekker fietsen en onderweg genieten van heerlijke gerechten: dat is Happen en Trappen! De fietsroutes brengen je door de mooiste delen van Nederland en België. Dubbel genieten dus!

Subtropisch Zwemparadijs Prinsenmeer

asten, Noord-Brabant (5.82km)  -  Behoefte aan een dagje vol spetterende actie? Leef je uit met de waterkanonnen, de superwaterglijbanen en de supersnelle stoomversnelling van Subtropisch Zwembad Prinsenmeer.

Kabouterpad De Pelen

ospel, Limburg (6.14km)  -  Er wonen kabouters in natuurgebied De Pelen! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Herberghe de Coeckepanne

lierop, Noord-Brabant (7.25km)  -  In de mooie omgeving van het Brabantse Lierop bevindt zich Herberghe de Coeckepanne. Geniet hier van traditionele pannenkoeken in een boerderij van meer dan honderd jaar oud.

Action Paragliding

sterksel, Noord-Brabant (8.82km)  -  Waan je in de wolken met een paragliding experience, of eh.. wanen? Het is werkelijkheid! Geniet intens van het panoramische uitzicht en voel je letterlijk zo vrij als een vogel met Action Paragliding.

Laco Sportcentrum Nederweert

nederweert, Limburg (9.32km)  -  Of je nu een fanatieke recordbreker of een enthousiaste pleziersporter bent, Laco Sportcentrum Nederweert is het zwembad waar je moet zijn. Kom gezellig sporten!

De beste boerenspellen: loeigezellig en knus

ospel, Limburg (9.41km)  -  Supergezellige spellen op de boerderij, in de stal of in de wei. Er is genoeg actie te beleven op het Limburgse platteland. Zoek zelf een leuke activiteit uit en neem je familie of collega's mee voor een gezellige dag op de boerderij.

Hoeve SamSam

nederweert, Limburg (9.73km)  -  Verken het Weerterland of de Peelstreek met een bijzondere 'cabrio tuk' van Hoeve SamSam.

Uitkijktoren Weerterbos

nederweert, Limburg (9.92km)  -  Beklim uitkijktoren Weerterbos en ontdek het prachtige, oude Weerterbos in Nederweert en omgeving. Spot vossen en edelherten vanaf deze unieke toren.

Museum De Wieger

deurne, Noord-Brabant (10.09km)  -  Museum De Wieger was vroeger de woonplaats van dokter en schilder Hendrik Wiegersma. Nu toont het museum figuratieve kunst uit de twintigste eeuw.

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (12.27km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (12.27km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (12.28km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping de Peel