Uitstapjes vlakbij Zwembad ‘t Kikkerfort

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (4.53km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (4.56km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

De Veenmolen van Wilnis

wilnis, Utrecht (5.95km)  -  Te midden van veenweiden, diepe droogmakerijen, bovenlanden en polders staat de Veenmolen van Wilnis. Op zaterdag draaien nog steeds de wieken rond en kun je de molen komen bekijken.

Restaurant Hendrik

vreeland, Utrecht (6.18km)  -  In het mooie Loenen aan de Vecht ligt Pannenkoekenrestaurant Henrik. Het restaurant bestaat al 45 jaar en nog steeds maken ze hier heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. In de omgeving zijn lange wandelingen te maken.

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (6.83km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (6.86km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (6.89km)  -  Geniet van het uitzicht terwijl je op het terras zit van pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. Er zijn wel 250 verschillende soorten pannenkoeken om hier te proeven!

Scuba Academie

vinkeveen, Utrecht (7.07km)  -  Altijd al de droom gehad om het onderwaterleven rustig te bewonderen? Scuba Academie geeft nu de kans om deze droom uit te laten komen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad ‘t Kikkerfort