1

Meer lezen over ZooParc Overloon

Daar komen de dino's!

Landelijk  -  Hier sta je de komende tijd oog in oog met indrukwekkende dino's.

Beschuit met muisjes in de dierentuinen!

Landelijk  -  Het was een mooie zomer in de Nederlandse dierentuinen. Heel veel jonge diertjes zagen het levenslicht . Wij maakten een overzichtje van alle geboortekaartjes die we bij DagjeWeg.NL ontvingen. Ga snel een keer langs voor beschuit met muisjes!

Ga op kraambezoek

Kleine pootjes vinden hun weg in de dierentuin. Bewonder het kleine grut in GaiaZoo, Dierenpark Emmen en Zoo Parc Overloon.

Cheeta's de wijde wereld in

Overloon  -  Vandaag zetten de cheetawelpjes uit Zoo Parc Overloon hun eerste stapjes in de buitenlucht.

Wilde hond sluipt rond in Overloon

Overloon  -  Zoo Parc Overloon heeft er vijf imposante dieren bij. Onlangs nam een roedel Afrikaanse wilde honden hun intrek in Overloon.

DagjeWeg.NL - foto van de dag

Overloon  -  Sneeuw zorgt voor moeilijkheden, maar ook voor plezier. Verzorgers voeren de dieren van het park op langlauflatten.

Jonge beestenboel

Overloon  -  Dierentuinen in Nederland en België hebben geluk. De spreekwoordelijke ooievaar is deze week weer langs geweest.

Maak de dieren wakker

In de maand mei kan jong en oud in Aqua Zoo Friesland, Dierenpark Wissel Epe en in Zoo Parc Overloon iedere zondagochtend meedoen met Wake Up! Kijk hoe de dieren wakker worden in de dierentuin. Deze rondleiding is wel alleen geschikt voor de...