Meer lezen over Natuurgebied De Wieden

Wilde Zomer Weken: avontuur in de natuur

archief sint jansklooster, Overijssel  -  In de zomer is er niks leuker dan lekker buiten spelen. Dat snappen ze bij De Wieden: vier de zomer mee, met de Wilde Zomer Weken!

Varen door De Wieden

archief st jansklooster, Overijssel  -  Geniet van een heerlijke vaartocht dor natuurgebied De Wieden en bezoek ook het dorpje Jonen, alleen te bereiken met veerpont.

Steek de handen uit de mouwen

archief Ga een dag naar buiten en steek de handen uit de mouwen voor een ander. Maak een wilgenhut of verzamel strandafval voor NL Doet.

Dagje uit dit weekend

archief Het grootste evenement van dit weekend is de winter! Overal in Nederland gratis te bezoeken, op de schaats of met de slee.

Dagje uit dit weekend

archief Geniet van een heerlijk weekend vol leuke uitjes. Wandelen tussen de lavendelvelden of genieten van een festival op het strand!

Avondvaartocht door de Wieden

archief sint jansklooster, Overijssel  -  Stap aan boord van het bootje en vaar de zonsondergang tegemoet. De rust van de Wieden maakt er een bijzondere vaartocht van.

Vaartocht voor vroege vogels

archief sint jansklooster, Overijssel  -  Begin het weekend vroeg in de uitgestrekte natuur van de Wieden. Vaar mee met Natuurmonumenten en luister naar het vogelconcert.

Steek de handen uit de mouwen

archief Ga een dag naar buiten en steek de handen uit de mouwen voor een ander. Kom riet maaien of strandafval verzamelen voor NL doet.