Beoordelingen

Een mooie dierentuin
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 31-12-2016

Datum beoordeling: 3 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen week zijn wij naar dierenpark Blijdorp geweest, het is een prachtige dierentuin, maar het is natuurlijk wel essentieel dat er ook dieren zitten. In de buitenverblijven zat werkelijk waar, helemaal niets. M.u.v de binnengedeeltes hebben wij door een lege dierentuin gelopen omdat jullie overal aan het verbouwen waren of de hokken dichthouden tegen de kou. Wanneer je weet dat je mensen een lege dierentuin aanbied, kan je daar ook je prijs op aanpassen, maar die blijft op 22 Euro staan. Al met al hebben wij toch een fijne dag gehad, maar is het beleid niet goed te keuren. Erg jammer dus.

Beoordeling gegeven door Dave Gielen .

Leuke indeling!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 04 2015

Datum beoordeling: 21 juni 2015

Reisgezelschap: gezin

Superleuk, niet te duur leuke dieren en mooi georganiseerd.

Beoordeling gegeven door H. Kiesling.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 Februari

Datum beoordeling: 11 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

Alles is goed geregeld, Het is super leuk ook voor de kinderen. Fantastisch !! Willen snel weer terug komen..!!

Beoordeling gegeven door Kelsey.

Beste dierentuin in Europa
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11/2/12

Datum beoordeling: 23 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Ik ben in veel dierentuinen geweest in Europa, maar Blijdorp is toch echt me favo. Het is denk ik wel de beste en mooiste dierentuin van Europa!!

Beoordeling gegeven door N.N..

Uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juli 2014

Datum beoordeling: 9 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goed onderhouden, schoon en veel prachtige dieren in een diervriendelijke omgeving. Goede horeca gelegenheden en een unieke verzameling Nederlandse en andere vogels. We komen al jaren met veel genoegen in deze Diergaarde.

Beoordeling gegeven door Thom Osewoudt.

Leuke dierentuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24.01.2015

Datum beoordeling: 29 januari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een erg leuke dierentuin. Fijne mensen die er werken. we komen er graag terug!!!!!!!!!!!! en erg goedkoop

Beoordeling gegeven door Jessica.

Diergaarde Blijdorp
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-08-2014

Datum beoordeling: 14 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk voor Jong en Oud, er is de Hele dag wat te beleven, komt oren en ogen tekort. Zolang kinderen zich niet vervelen moet het gewoon goed zijn.

Beoordeling gegeven door mario mulder.

kei leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 maart 2014

Datum beoordeling: 5 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Kwam er vroeger als kind vaak toen ik nog in Schiedam woonde. Wonene met kinderen nu in Breda en het blijft leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

indrukwekkend geheel voor jong en
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-01-2014

Datum beoordeling: 25 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

HEt is indrukwekkend, verbeeldend voor jong en oud met de talloze voorwerpen en ongekende varieteit aan dieren in hun natuurlijke leefomgeving en tentoonstellingen en die worden verteld in korte en duidelijke verhalen. Leerzaam voor jong en oud, ki. van 8-18 in het gezin) die enthousiater worden omdat zij het kunnen overbrengen op elkaar. Het is een tijdloos uitje waaraan wij als gezin nadien nog veel spraakwater hebben gehad.

Beoordeling gegeven door Huisjes.

mooi spannend een dierentuin uit 1000den de beste
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 mei 2013

Datum beoordeling: 29 juni 2013

Reisgezelschap: met partner

De dierentuin is een ontdekking op zich zelf al. Kinderen kunnen hun energie er kwijt en ik zelf sta altijd weer versteld van deze wondere wereld echt top.

Beoordeling gegeven door Walter Reupkes.

mooi,groot,veel dieren,wordt nog steeds gebouwd,
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 mei 2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wat een geweldige dierentuin,veel te zien,veel speel gelegenheid voor kids,goed onderhouden,veel groen,dus perfect ,en waar voor je geld

Beoordeling gegeven door tamara gloudie.

hemelvaartdag in blijdorp
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-5-2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

mooi schone dientuin.veel te zien en gezellige terrasjes.

Beoordeling gegeven door w zierikzee.

Prachtige dierentuin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-04-2013

Datum beoordeling: 22 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Deze dierentuin is vlak bij ons in de buurt en mijn vriend heeft een abbonement waardoor wij er vaak komen. Het is een prachtige dierentuin met heel veel mooie dieren. Zo vinden wij het verblijf van de giraffe erg mooi en komen we daar vaak. Het oceanium zit vol met mooie vissen, een verademing om naar te kijken. Kortom een prachtige dierentuin in het hart van Rotterdam!

Beoordeling gegeven door C.Simons.

blijdorp
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 december

Datum beoordeling: 8 januari 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

mooi en verzorgt park .en natuurlijk trekpleiter bokito .gezellig geluncht in de lepelaar .vriendelijk personeel en goed eten en mooie dieren .toppy

Beoordeling gegeven door willy zierikzee.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 december 2012

Datum beoordeling: 2 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

het is altijd een feest om de dieren te zien in 1 van de mooiste dierentuinen. De MidwinterZoo was speciaal, met de glijbaan, open vuur en workshops binnen voor de kinderen. Sommige dieren die je in de zomer niet ziet, oa de wolven zijn in de winter duidelijk te zien!

Beoordeling gegeven door Hilda Springer.

Super dag gehad in deze mooie dierentuin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 augustus

Datum beoordeling: 25 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De dierentuin zag er mooi uit. Je kunt goed het verschil tussen het oude en nieuwe gedeelte zien. De dieren leven mooi en zo natuurlijk mogelijk in hun omgeving. Leuk treintje die je rondrijdt door het park. Scheelt enorm in de tijd. Wel jammer dat we de gorilla niet goed hebben kunnen zien.

Beoordeling gegeven door Ilse Herman.

Is gewoon top met de kids !!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-07-12

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kleine man heeft het daar altijd zo naar zijn zin en daar door vermaken wij ons nog meer !!!

Beoordeling gegeven door l van den Bulk.

Helemaal toppie
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: In mei

Datum beoordeling: 7 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Natuurlijke verblijven met heel veel ruimte. Ze zijn prachtig ingericht, zien er modern uit en bieden de dieren een geweldig leven. Ze hebben veel dieren die je niet vaak of zelden in een andere dierentuin ziet. Vooral de tijgers, ijsberen en gierenrots zijn mooi. Bij die laatste kun je zelfs de kooi in. Alleen het aquarium kun je beter bezoeken als je heel vroeg bent of als je terug naar huis gaat omdat het erg druk is s'morgens. Een aanrader is om langer in de tunnel te blijven:)

Beoordeling gegeven door N.N..

gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9.5

Datum beoordeling: 22 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

het is daar zo geweldig ik heb me daar de hele dag vermaakt

Beoordeling gegeven door mm van buren.

jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-05-2012

Datum beoordeling: 16 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

geen aap gezien veel hokken in de verbouwing daardoor op veel plaatsen een rotzooitje dit was mijn 2de bezoek na jaren jammer was teleurgesteld maar hoop toch nog eens terug tekomen als het wat opgemaakt is en ook dieren kunt zien

Beoordeling gegeven door enzo.

prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 februari

Datum beoordeling: 1 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

mooi aangelegde tuin. veel te zien en te doen. Bijzonder giraffenhuis, ijsberenverblijf en bijzondere diersoorten zoals okapi's, koningspinguins en Visaya zwijntjes. Wel jammer dat de zeeotters er nioet meer zijn

Beoordeling gegeven door j. beckman.

Redelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-4-10

Datum beoordeling: 22 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik zou als ik u was geen rondleiding boeken het is het geld absoluut niet waard!!

Beoordeling gegeven door Henk.

heerlijke dierentuin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 december 2011

Datum beoordeling: 23 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Fijne ruime dierentuin midden in de stad. Prachtig aquarium, steeds iets nieuws!

Beoordeling gegeven door joyce.

geweldige dierentuin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 19 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een dierentuin waar regelmatig wat nieuws bijgebouwd word en je dus ook meerdere malen per jaar naar toe kan gaan en weer nieuwe dieren kan bewonderen.En ook niet zo ver hoeft te rijden,we gaan graag weer.

Beoordeling gegeven door paula van veen.

Uitmuntend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 17 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

alles goed verzorgd uitzag en het gezellig was en het weer was ook optimaal

Beoordeling gegeven door Aarnoudse.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Blijdorp is wel leuk .Maar ik vind het heel erg een doolhof.Je moet perse een bepaalde route volgen anders mis je de helft. Heb wel mooiere dierentuinen gezien.

Beoordeling gegeven door a verberk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

het is een hele mooie dierentuin, mooie omgeving waar de dieren in leven, ook leuk voor kinderen, lekker eten, betaalbaar

Beoordeling gegeven door mevr. Jansssen.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-07-2011

Datum beoordeling: 12 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lekker een dag met mijn 2 nichtjes in blijdorp geweest echt super hebben we het gehad !!!

Beoordeling gegeven door van den Bulk.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: week 25

Datum beoordeling: 26 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ondanks het wat minder mooie weer die dag was er volop te zien en ook genoeg mogelijkheden om toch redelijk droog te blijven.juist ondat de kleinkinderen zo genoten .Geniet ik zelf dubbel

Beoordeling gegeven door ikkie.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03052011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een hele mooie dierentuin om de hele dag te lopen de kinderen kunnen alles zien en beleven en leren er ook van

Beoordeling gegeven door familie swertz.

Diergaarde Blijdorp, een echte topdierentuin.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-10-2010

Datum beoordeling: 18 oktober 2010

Voor ons was het wel wat verder reizen (we wonen in Zwolle), maar het was de reis 100% waard. Wat een mooie dierentuin hebben ze in Rotterdam. Ik vind de dierentuin in Arnhem ook heel mooi, maar Blijdorp stijgt daar nog bovenuit. Mooie grote en met name ook natuurlijke verblijven. En de grote aquaria (als ik me goed herinner heet het Oceanium) is helemaal een fantastische beleving. Een echte aanrader in ieder geval!

Beoordeling gegeven door de Vries.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2de paasdag

Datum beoordeling: 19 augustus 2010

Het was een druk dagje, parkeren moesten we ver van de ingang, maar in het park was er weinig van te merken. We konden overal goed bij kijken, af en toe was het file lopen, maar we konden wel de dieren goed zien. Ze hebben veel dingen veranderd en het is prachtig geworden! We hebben met z'n zessen ontzettend genoten van een dagje uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-07-2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-05-2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Mijn vriend en ik waren een weekje weg geweest. Naar de Roompot in Kemperland, dit is ons ten eerste al heel erg bevallen. De dag dat we daar zouden vertrekken zijn we nog naar Diergaarde Blijdorp geweest in Rotterdam. Ik had deze dierentuin namelijk een tijd daarvoor zien staan op dagjeweg.nl. Het was een hele leuke dag. Aangezien het weer nog niet echt mee zat, dachten we dat er niet veel dieren buiten zouden zijn. Maar toch hebben we er genoeg kunnen zien. De roofvogelshow was ook geweldig. In het begin kon je ijsberen bezichten, waarvan er eentje echt heel erg grappig was, we hebben daar al minstens 15 minuten staan kijken naar zijn bezigheden. We hebben er een hele leuke dag gehad. Het is zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan naar deze dierentuinn Groetjes Naomi Hoven

Beoordeling gegeven door Naomi Hoven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juli 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juli 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-07-2010

Datum beoordeling: 28 juli 2010

Ruim een uur in de rij gestaan voor een kaartje. Niet omdat het zo druk was maar de situering van de kassa's is echt door een randdebiel uitgedacht.Er stond een van de medewerkers met zo'n zuur gezicht tussen de chaos dat vragen daaraan geen zin had. Mensen in rolstoelen werden ook niet echt vriendelijk geholpen. Veel lege hokken. Alleen een aanrader als je naar het ocianium gaat.(dan wel erg duur).

Beoordeling gegeven door Duijndam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18/05/2010

Datum beoordeling: 18 mei 2010

Heel mooi, veelzijdig en goed onderhouden dieren- en wandelpark, zeker nu alles weer groen is, zie je de dieren lekker in een haast natuurlijke omgeving. Er wordt nog volop veranderd in het Afrika gedeelte en het ziet er nu al heel goed uit. Omschrijvingen bij de dierenverblijven zijn duidelijk en vlot beschreven.

Beoordeling gegeven door Wim Houweling.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2010

Datum beoordeling: 13 mei 2010

Een heerlijke dierentuin waar oud en nieuw goed is gecombineerd. Ruime, natuurgetrouwe omgeving voor de dieren. Een heel verschil met Artis bijvoorbeeld. Geweldig dagje uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-04-2010

Datum beoordeling: 16 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door frasisca de roo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2010

Datum beoordeling: 4 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 maart 2010

Datum beoordeling: 2 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 5 maart 2010

Blijdorp blijft een geweldige attractie voor een dagje uit. Met kinderen of samen, het is en blijft een mooi verzorgd park, goede voorzieningen en groot. Je bent de hele dag zoet. De prijzen vallen mee en het park is daardoor voor iedereen weggelegd. Het Oceanium is tevens erg mooi. Veel zitgelegenheden, dus ook voor mindervaliden geschikt! Kortom, als de zon weer schijnt, ga ik weer een dagje uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maandag 28 september 2009

Datum beoordeling: 7 oktober 2009

Mooi, groot en veelzijdig is Diergaarde Blijdorp. Het is een geweldig familie uitstapje naar Diergaarde Blijdorp. Wij hebben een gezinsabonnement en wij nemen voor onze dochter (6 jaar) meestal een vriendin of vriend mee. De kinderen vinden bijna alles in de Diergaarde leuk en interessant.

Beoordeling gegeven door D.C. Bravenboer-de Winter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 augustus 2009

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Een erg mooi park met veel ruimte voor de dieren goed over nagedacht

Beoordeling gegeven door ndeg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23/7/2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Heel erg leuk voor het hele gezin, helemaal na de renovatie zeker de moeite waard om te bezoeken. genoeg speeltuinen aanwezig, en ook het Oceanium is erg leuk! Vooral hoe je onder de tunnel loopt waar er in principe vissen "over" je heen zwemmen...

Beoordeling gegeven door Kirsten Wilems.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 juni 2009

Datum beoordeling: 3 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Anja van Kemenade.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: heel het jaar

Datum beoordeling: 5 mei 2009

Ik heb een abo dus ik kom er best heel vaak. Ze zegen wel eens dat emmen de mooiste dierentuin is. Nou in blijdorp zie meer dieren en is ook nog in mooie verblijven. Je kunt ook zien welke dieren in elkaars gebied wonen. Het is echt een beleving. Nederlands mooiste dierentuin.

Beoordeling gegeven door valentijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-04-2009

Datum beoordeling: 26 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door schipper.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 04-01-2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

heerlijke dierentuin waar je je dagen kan vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-02-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Het was erg gezellig. Vind het ook een prachtige dierentuin! Beetje koud buiten, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook binnen was er genoeg te zien! De lange gang onder het water door blijft fascinerend! En natuurlijk niet te vergeten het pasgeboren olifantje Tonya!!! Wat een schatje... Kortom: een dag om nooit te vergeten!!!

Beoordeling gegeven door Anja Hendriks.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Heerlijk om met onze 7 kinderen een dag te ontspannen!!

Beoordeling gegeven door Blijdorp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 2 februari 2009

mooie tuin, dieren goed te zien

Beoordeling gegeven door Oerlemans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-12-08

Datum beoordeling: 1 januari 2009

Zeer prettig

Beoordeling gegeven door Overgaauw.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 27 december 2008

Blijdorp is een fantastische dierentuin, waar heel erg rekening wordt gehouden met de dieren die er leven. Een fantastisch verblijf voor de apen en de olifanten, maar het mooiste vind ik toch wel het oceaneum, waar je onderdoor loopt en de vissen zo boven je hoofd zwemmen. Je zou ze zo willen aaien en ik wil in mijn volgende leven wel als vis terug komen en dan moet dit mijn thuisbasis worden. Ik ben hier geweest met de Zonnebloem en heb er uren met mijn gast (die in een rolstoel zit) rond gereden.Zij heeft enorm genoten van dit uitje en dan geniet ik dubbel. Ook hebben wij in Blijdorp een lekkere lunch gebruikt en de bediening kwam erg vriendelijk over. Dit uitje is zeker aan te bevelen. Als ik het in cijfers uit zou moeten drukken dan wordt dit een dikke 8.

Beoordeling gegeven door A. van W..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 oktober

Datum beoordeling: 15 november 2008

Het was super leuk. Wij opa en oma waren er met onze klein zoon. ook hij heeft enorm genoten van alle dieren die hij zag. Ook met het treintje zijn we mee geweest.Dat was ook heel leuk.Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door knaap.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-10-2008

Datum beoordeling: 2 november 2008

Natuurlijk is het altijd fijn als het weer mee zit, maar niet alleen de zon heeft dit uitstapje tot een mooie dag gemaakt. De afwisseling van binnen en buitenactiviteiten, van informatie en vermaak, de mooie verblijven van de dieren zorgden ervoor dat ik mij, samen met mijn vriend, een hele dag erg goed heb vermaakt. Blijdorp is wel erg groot, dus na een paar uur heb je nog niet alles gezien, maar ben je wel erg moe. Gelukkig zijn er veel plaatsen om uit te rusten en iets te drinken of te eten die in stijl zijn vormgegeven. Een geslaagd dagje uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-10-2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Diergaarde Blijdorp je wordt er helemaal blij van om te zien dat zoveel dieren mooie verblijven hebben gekregen de olifanten, apen krokedillen enz. Het weer was prachtig en de natuur ook, veel mooie bomen.

Beoordeling gegeven door Lenie Dubbeldam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ongeveer 1 maand geleden

Datum beoordeling: 8 oktober 2008

Wij zijn met onze dochter van 1,5 een dagje naar Blijdorp geweest en vonden het super leuk! Elke gedeelte in het park heeft zijn eigen thema hierdoor waan je je meteen in een heel ander werelddeel. We hebben ook heerlijk geluncht met zijn allen aan een prachtige meertje. Onze dochter vond vooral de tripjes met de trein erg leuk, zo konden we binnen een paar minuten meteen heel het park bezichtigen. Wij als ouders genoten natuurlijk nog meer omdat onze dochter haar ogen uitkeek en het ontzettend naar haar zin had.

Beoordeling gegeven door Esen kabaali.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-09-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Een hele mooie dierentuin, met veel verschillende dieren. Een mooie omgeving voor de dieren en grote ruime hokken.

Beoordeling gegeven door juultje van den Hurk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 oktober 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Super leuk. Nette dierentuin waar veel is te zien. Zeker een aanrader voor het hele gezin!

Beoordeling gegeven door i. de Leeuw.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 september 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

als je kleine kinderen hebt zeker een kinderwagentje voor 2,50 huren

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 september 2998

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Ruime parkeergelegenheid, wel druk op zondag. Leuke speeltuin en netjes onderhouden park. Ruime keuze aan eetgelegenheden en niet te duur.

Beoordeling gegeven door Angela van Oort.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juli 2008

Datum beoordeling: 26 september 2008

Ik woon bijna heel mijn leven in Rotterdam. Blijdorp is na 20 jaar nog steeds 1 van de meest magische plekken van Rotterdam. Moeder Aarde, fascinerend!!! Ook prachtig om te zien hoe Blijdorp is omgetoverd in al die jaren. Ik ben trots op de stad!! Een echte aanrader voor iedereen. Toegang voor iedereen, jong, oud, verliefd, bevriend iedereen! Ik heb voor mijn opleiding een aanbevelingsrapport geschreven voor Blijdorp, voor een creatieve insteek. Een hele leuke en leerzame opdracht..

Beoordeling gegeven door Ladan Fadaei.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: jun 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Wij hadden een leuk dag gehad.

Beoordeling gegeven door Nikoleta Baranova.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 juni 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Het was een onvergetelijke dag.

Beoordeling gegeven door Mevr. A. van der Woel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-08

Datum beoordeling: 14 september 2008

Het was verrassend om er na een aantal jaar weer te komen. Prachtig!!We hebben genoten. De dierenverblijven zijn ruim en alles is goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door Blijdorp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-08-2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

het nieuwe verblijf van de ijsberen bezocht o.a. natuurlijk ook het oceanium en de Rivierahal. het blijft altijd een fijn bezoek

Beoordeling gegeven door M.Wuisman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 08

Datum beoordeling: 28 juli 2008

mooie dierentuin waar alle dieren langzaam aan een groot verblijf hebben gekregen. mooi oceaneum en leuke speeltuin.

Beoordeling gegeven door a van loon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Januari 2007

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Dierenpark blijdorp was zeer verrassend door zijn prachtige oceanium. Schitterend opgezet en prachtig weergegeven oceaan, lopend door een soort tunnel omgeven door water en de meest prachtige vissen en onderwaterleven. zeeer de moeite waard! Verder vrij oude dierentuin, maar mooi, veel dieren, goed verzorgd, en overal goede uitleg over de dieren. De moeite waard om eens te bezoeken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-07-08

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Het was een fijne dag . Ik kon goed filmem het was overzichtelijk. Er zijn wat verbouwingen . Zonder de plattegrond te raadplegen heb ik alles gehad. Ik vind het een schonen dierentuin en er wordt goed informatie gegeven

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 07 2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 juli 2008

Datum beoordeling: 14 juli 2008

mooi opgezet. Omdat het veel regende waren veel dieren binnen en sommige niet te bekijken; dat was jammer.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2004

Datum beoordeling: 13 juli 2008

ik vind diergaarde blijdorp geweldig ,en zeker het onderwater wereld.schitterend

Beoordeling gegeven door blijdorp.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-06-2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Alle dieren zijn goed te zien, voor zover ze niet weggekropen zitten in hun holletje. Het Oceanium is erg mooi en voor kinderen leuk opgezet. (voor de ouders ook) Voldoende toiletten aanwezig en etenstijden/voeren van de dieren staat goed omschreven. Er hadden wat meer speltuintjes kunnen zijn. Nu is er een grote die voor kleinere kinderen veel te groot is.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-07-2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door blijdorp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-5-08

Datum beoordeling: 9 juli 2008

mooi dierenpark

Beoordeling gegeven door Marloes .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2006

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Mooie grote dierentuin, ook leuke speeltuin voor kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-06-2008

Datum beoordeling: 1 juli 2008

Samen met een vriendin een dagje bijkletsen in Blijdorp en ondertussen genieten van al die leuke,lieve,grote,kleine,gevaarlijke en aaibare dieren.Heerlijke dag.lekkere koffie en nog een lekker broodje ook.Was er al lang niet meer geweest en keek mijn ogen uit.

Beoordeling gegeven door Bea Thiele.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

ondanks de regen toch veel leuke binnen activiteiten! Vooral d egiraffen waren erg leuk!

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 08-06-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Ik ben samen met me vriend naar Dierentuin Blijdorp geweest omdat wij 3 jaar met elkaar hadden. Het was mooi weer maar we hebben geen apen, geen olifanten, en geen tijgers en geen krokodillen gezien! Erg jammer was dit want juist zulke dieren vinden wij het leukst! Het was erg tegen gevallen! je betaalt een kaartje om juist zulke dieren tezien.

Beoordeling gegeven door Richelle Akihary.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

het was een gezellig dagje uit. We hadden kaartjes via sanquin.We werden door hen flink verwend. Diergaarde blijdorp is een mooi park, met voldoende speelgelegenheid, wat toch ook wel belangrijk is. Alleen /de verblijven liggen wat ver uit elkaar, zodat jonge kinderen wel eens ongeduldig kunnen worden...

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 juni 08

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Een dagje dierentuin Blijdorp was goed weer en een goede sfeer ik was met 3 personen.

Beoordeling gegeven door Dierentuin Blijdorp Rotterdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-06-2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Met een gezin is het best prijzig. Als 65+ valt het wel mee, zeker met de korting van het AD. Een dikke 8 krijgt het menu lamsspies met patat, water voor € 7,50!! Wij drinken er een wijntje bij. Dat er mussen en duiven om je heen vliegen neem je maar voor lief aan. We zitten in Blijdorp Zoo.

Beoordeling gegeven door R. Havelaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Mooi groen en ruim opgezet park. Brede wandelpaden. Ook voor kleine kinderen is het niet moeilijk de dieren goed te kunnen zien.

Beoordeling gegeven door D. Zoeten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Wij zijn 24 mei met onze 4 kinderen naar Blijdorp geweest. De intree was die dag 3,50 per persoon i.v.m. de verjaardag van Blijdorp. Ontzettend leuk om op deze manier weer een keer naar de dierentuin te kunnen gaan. Een heel leuk initiatief. De kinderen hebben genoten. Vooral het Oceanium was een belevenis. De diergaarde wordt steeds mooier qua intrichting.

Beoordeling gegeven door Fam. P. Nugteren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Ik vond dat ze heel veel dieren hadden. Het was wel een beetje oud(vooral de hokken). Wat wel heel erg leuk was het Oceanium!

Beoordeling gegeven door Henny de Koning.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Half mei

Datum beoordeling: 20 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 april 2008

Datum beoordeling: 10 juni 2008

Héél leuk en herkenbaar door de nostalgie! Alles goed verzorgd, netjes en up-to-date. Wat ik echter minder vond was de variatie aan eetplekken. Er was weinig variatie te vinden in het assortiment. Dus zelf eventjes wat lekkers meenemen! Maar al met al was het zeer geslaagd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 4 juni 2008

Samen met Burgers zoo is Blijdorp de mooiste dierentuin van Nederland. Veel te zien, ruim opgezet en div. speeltuinen.

Beoordeling gegeven door fam. Boom.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-05-2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Ik ben naar meerdere dierentuinen geweest in nederland, maar deze staat voor mij met stip op 1! het oceanium in het park is zeker een aanrader...en de olifanten, apen, en zeehonden niet vergeten!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 februari

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Dit was de eerste keer dat ik in diergaarde blijdorp was samen met mijn vriendje. 14 februari valentijn dus dacht ik omdat hij in de buurt woonde van de dierentuin gezellig een uitstapje te maken. Het is een redelijk groot park je hebt een nieuw en oud gedeelte. Het was slecht weer dus veel dieren waren binnen. Ik vond het ingewikkeld bij het vinden van alle dieren en veel lopen voordat je wat zag. Op zich zag het er wel redelijk leuk uit een beetje safari achtig. Dit komt uit op een 7 Amber

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 april 2008

Datum beoordeling: 4 mei 2008

leuk park, veel te bekijken

Beoordeling gegeven door C.C.Horsten-Ruiten.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 4 mei 2008

In het kort: een superdierentuin! Wel groot.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Duinrell.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Diergaarde Blijdorp Rotterdam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-04-2008

Datum beoordeling: 30 april 2008

helemaal top, ruim assortiment aan dieren.

Beoordeling gegeven door Groenendal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 april

Datum beoordeling: 20 april 2008

Deze dag was gewoon weer een feestje. Niet alleen de grote verscheidenheid aan dieren maar ook de beplanting in de tuin.Zoveel bewust geplant groen waarin duidelijk het voorjaar zich doet gelden. Dus in dit geval dubbel genieten

Beoordeling gegeven door Mevr. Zoetemeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 februari 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Prachtig dierentuin enige nadeel is dat we niet konden parkeren op parkeerterrein was vol dan wordt het zoeken. Was behoorlijk druk in het park maar daar hadden we geen last van .

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Zeer mooie ruim opgezette dierentuin met een grote diversiteit aan dieren. Geweldige ervaring voor ouders en kind

Beoordeling gegeven door Fam van Mourik.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-03-2008

Datum beoordeling: 12 april 2008

Fantastische dierentuin!Veel grote en ruime verblijven.Via glas neus aan neus met o.a. tijgers, gorilla's, zeeschildpadden, haaien, zeeleeuwen en zeeotters, en honderden reptielen en krokodillen. Mooie groep olifanten. Heyna's en leeuwen zijn bijna aan te raken. Enorm groot en heel veel te zien!By far de mooiste dierentuin van de Benelux!!!

Beoordeling gegeven door Willem.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Zomer

Datum beoordeling: 31 maart 2008

Super! Ik was er met een groep vrienden en we hebben ons echt vermaakt! Super mooi dieren en een leuk park! Ik ga er cker vaker heen!

Beoordeling gegeven door Colet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomervakantie

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Veel te zien! Dieren in zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Goed onderhouden! Restaurant niet te lang wachten. Enorme wachttijden bij de kassa. Zouden ze er meer van moeten opendoen met topdrukte!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-03-2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

EEN LEUKE DIERENTUIN MET EEN FANTASTICHE SPEELTUIN.eEN VAN DE VOORDELEN VAN DEZE DIERENTUIN IS DAT JE OOK BIJ SLECHT WEER JE EIGEN HEERLIJK KAN VERMAKEN.ZE HEBBEN VOOR DE VISSEN EN REPTIELEN EEN PRACHTIG OVERDEKT VERBLIJF. Een klein minpuntje.Ze zijn nog een beetje aan het vernieuwen tussen het nieuwe en het oude gedeelte van het park.Maar het wordt prachtig

Beoordeling gegeven door COJANA SEGERS.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Heel erg leuk, vooral met de geboorte van de Okapi.

Beoordeling gegeven door wica.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 2 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door diergaarde blijdorp.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Blijdorp is bezig met uitbreiden, er zijn al een aantal nieuwe dieren te bewonderen in hun nieuwe verblijf. Je krijgt bijzonder veel informatie over de dieren en hun natuurlijke leefomgeving, voor de kinderen is er een puzzeltocht en zijn er allerlei speelse activiteiten waardoor zij ook bekend raken met de dieren. De grote speeltuin die speeltoestellen voor alle leeftijden heeft is een groot succes bij de kinderen. Voor ons ouders is er een heerlijk terras buiten, maar ook binnen kun je naast de speeltuin genieten van een kop koffie of warme chocolade melk. We hebben een heerlijk dagje uit gehad!!

Beoordeling gegeven door N.R. Kruijskamp.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-02-2008

Datum beoordeling: 27 februari 2008

In de carnavalsvakantie zijn we naar blijdorp geweest.Vanuit brabant een stukje rijden,maar ZEER de moeite waard. De dierentuin is top,maar het oceanium is nog mooier en interessanter. En waar ik vooral mijn mening over wil geven is;;;een rondleiding+kijkje achter de schermen in het oceanium.En dat alles voor 1 euro. Allemaal vrijwilligers die dat verzorgen en je kijkt je ogen uit. We hebben er dingen gezien en gehoord...nou sprakeloos werden we ervan. ERG leuk voor volwassenen ,maar zeker ook voor kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfst 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Zeer verzorgd dierenpark met veel uitleg. Zeker veel oog voor kinderen. Mooie opzet nieuw gedeelte. Catering zou iets beter mogen en klantvriendelijker. Een dagje Blijdorp (hoewel voor ons naast de deur) voelde aan als een dagje vakantie.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Een hele mooie dierentuin waarin heel veel dieren te zien zijn in een zo optimaal mogelijke natuurlijke omgeving. De dierentuin is dusdanig groot van opzet dat je aan één dag niet genoeg hebt om alle dieren te te kunnen zien. Echt een aanrader. Niet alleen bij mooi weer maar ook als het slecht weer is is deze dierentuin zeer aantrekkelijk, onder andere door het Oceanium.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 17 januari 2008

fijne dag, veel gezien en goed zichtbaar waar je voor komt. Vooral oceanium met zijn prachtige vissen en andere water bewoners.

Beoordeling gegeven door W.Lindeijer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 26 december 2007

-

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 20 december 2007

rolstoelvriendelijk\' prachtige dierentuin. mooi ingedeeld

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 21 oktober 2007

erg mooi en uitgebreid!park met goede voorzieningen(b.v. voor rolstoeltoegankelijken.)

Beoordeling gegeven door Anja van den End.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 11 oktober 2007

Héél erg leuk!!

Beoordeling gegeven door De Leeuw (en dat is geen grap!).

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 8 oktober 2007

leuk dagje uit voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door ila.

Datum beoordeling: 14 maart 2007

Een prachtige dierentuin die er met alle vernieuwingen alleen maar mooier op wordt! Elke keer leuk om terug te komen omdat er altijd nieuwe, verbeterde dingen te zien zijn. Ga zo door!!!

Beoordeling gegeven door Breggie.

Datum beoordeling: 23 oktober 2006

Wat een mooie, groene dierentuin! Je staat oog in oog met tijgers, de olifantenfamilie, de gorillagroep en noem maar op. In het Oceanium loop je via een tunnel over de zeebodem en zwemmen de haaien en zeeschildpadden om je heen. Voor kinderen is die nieuwe grote speeltoren ook een aanrader!

Beoordeling gegeven door M. Moerman.

Datum beoordeling: 4 januari 2006

aanrader: het prachtige waterwerelddeel Oceanium (oog-in-oog met haaien, zeeleeuwen etc.). TIP van 18 februari t/m 5 maart is er een orchideeenparadijs inde Vlinderkas (vorig jaar mijn ogen uitgekeken: prachtig)

Beoordeling gegeven door f.carlier.