Beoordelingen Subtropisch Zwemparadijs Prinsenmeer

Accomodatie verschrikkelijk en niet behulpzaam per
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Paasweekend 2019

Datum beoordeling: 22 april 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg druk toen wij aankwamen. 40 min in de rij gestaan voordat we konden inchecken. Eenmaal bij onze caravan hadden we geen water en geen gas. Vieze caravan schimmel en ruikt muf en mini tv en uiteindelijk deed hij het ook niet. Konden alleen Duitse zender kijken. Deurknop kapot. En weinig keuken servies. Nergend haken v je jas vest of ook maar ieys op te.hangen op 1 mini haak in de badhok na. Bruin water uit de kraan toen we wel even water hadden. Dan kwam er hulp en dan dag later zaten we ineens weer 3 uur zonder water. Om de caravan heen is het een al vieze zand. En kids onder de douche ini mini douche trouwens ,lastig bijna tot geen water en van heeel heet tot ijskoud. Heel gevaarlijk. Nu is er wel 5 of 6 x iemand langs geweest En ze beloven van alles op te lossen en gaan dan weg en komen daarna niet meer terug en er wordt niks opgelost. Best een gezellig park wel. Indoor en buiten zwemmeer en binnenbad. Wel klein en de badmeester houden slecht toezicht in het zwembad. Echt gevaarlijk. Konden ook geen wc doorspoelen dus. 3n ze zeggen dan bij de administratie dat er iemand alles komt maken binnen eenmaal uurtje en na 2.5 uur zijn ze er nog niet. Toen we eindelijk wel gas hadden deden maar 2 van de pitten het. En ook slecht. S,avonds werd er hele maar ook hele harde muziek gedraait tot na 00.30 uur. Kids konden er niet van slapen en wijzelf ook niet. Wordt totaal geen rekening gehouden met de mensen op het park. Omgeving is leuk. Toverland zit vlakbij maar landall park ook. Dit park is geen aanrader om nog eens iets te huren. Misschien alleen om met je tent 1 of 2 daagjes te staan. Kids club was ook slecht. Nou ja de disco dan. Van 19 tot 20 uur zou het zijn. 1e 20 min kletsen de meiden een verhaal tegen de kinderen en dan 2 dansjes en dan heeel lang een spel waarbij kinderen steeds af zijn en dan gewoon niet meer morgen meedoen. En dan komt de koala langs. Drama ook. Erg jammer. Kids willen gewoon disco met lichtjes en Veel dansen. Als dat gewacht niet leuk v kinderen die al moe zijn na een lange dag. Jammer hoor We hadden ons echt op deze dagen vakantie verheugd.

Beoordeling gegeven door Van diggele .

Barslecht
1 11111

Bezoekdatum: 26-04-18

Datum beoordeling: 26 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geen plek om te zitten veel te warm en zeer onvriendelijk en niet servicegericht personeel. Bah

Beoordeling gegeven door Christel.

onvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6 augustus

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

een bezoek gebracht aan de camping prinsenmeer. Daar werden we te woord gestaan door een bewaker die de slagbomen bedient. Wat een heerlijke gozer is dat zeg! Een karakterfiguur van het zuiverste water, heerlijk in zijn vette t shirt en zijn geschoren kale kop en zijn dikke lijf lijkt hij zomaar uit een striproman of film te komen ..... Voor de duidelijkheid dit is cynisch bedoelt dan. Je komt op een vakantieadres aan. Meneer grauwt en snauwt daar iedereen af en straalt een en al criminaliteit uit en uitbuiting uit Gesproken met anderen over het gedrag van deze bewaker; iedereen kent hem als het vriendje en beschermer van de campingbaas. Waar men ook niet zoveel goed over te vertellen had; zo wisten mensen dat er campinggasten zijn verwijderd omdat die een negatieve publicatie op facebook hebben gezet... wees gewaarschuwd! Het En mij verwijderen ze niet... ik kom er niet meer

Beoordeling gegeven door joost grasmaaiers.

nooit meer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: paasweekend 2013

Datum beoordeling: 1 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Net terug van een lang paasweekend 2013 op prinsenmeer. Wij kwamen met twee auto's want hadden een 8 persoons stacaraven gehuurd. Er kan 1 auto bij de caravan staan, prima, andere op de algemene parkeerplaats is ook geen probleem, maar of je dan nog wel even 3 euro per dag wil betalen om je auto te mogen parkeren!!!. Lang wachten bij het inchecken. Schimmel in de keukenkastjes, en als je dit dan bij het "hoofd" facilitaire dienst meld, wordt je aangekeken alsof je de boel bij elkaar staat te liegen. Het was een koud paasweekend dus kachel aan. GELE VLAM(koolmonoxide) in de gaskachel. Er zijn 3 mensen langs geweest om het probleem te bekijken, verder dan een keer blazen en aangeven dat ze er geen verstand van hadden kwam het niet!!!! Gelukkig hadden we zelf een elektrisch kacheltje meegenomen om toch nog een beetje warm te blijven. Het personeel op de Plaza, zijn allemaal jonge mensen, wat geen probleem hoeft te zijn, maar werk ze dan wel in!!!! Een kwartier aan de bar staan om een patatje te bestellen terwijl er maar 2 man in de rij staan is echt te lang!!! En dan moet het nog gebakken worden!! Personeel wat er een twintig minuten over doet om 4 warme chocomelk te maken kan ook echt niet als je kinderen bij je hebt. Het zwembad wordt subtropisch genoemd, maar nog nooit zo'n koud bad meegemaakt, en even warm worden onder de douche na het zwemmen was er ook niet bij, koude douches!! En de vloer was echt te smerig voor worden. Een paasontbijt organiseren voor 130 man en dan maar 50 croissantjes bakken!!! Waar wel iedereen voor betaald heeft!!! Het is dat de kinderen er zo naar uit hadden gekeken anders waren we na 1 nacht weer thuis geweest!!! Nee, voor ons was dit de eerste en meteen ook de laatste keer.

Beoordeling gegeven door juul.

Vreselijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 14, 15, 16 september

Datum beoordeling: 17 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Megapark, bij de receptie kunnen ze alleen maar zeggen "staat op onze website". Als je gaat thuis berekenen wat je krijt bent want ze kunnen niet rekenen daar.Je krijgt 1 sleutel (lang wachten bij balie), onhandig als je met een gezin bent en je wilt in 2 groepjes wat doen en je hebt ook een hond. Wij waren met 6 personen en een hondje voor 2 nachten al bijna 160 euro kwijt!!! Hondenveldjes? Wel 3 op het hele enorme terrein, leuk die poepbakken maar doe er dan ook zakjes in. Daarom ligt het terrein ook vol met stront. Niet dat van mijn hond want ik heb altijd zakjes bij me. Chalet? Hok zul je bedoelen, deur ging niet dicht, dat ging alleen met het slot, schuifdeur deden we niet open want zat geen hekje voor het geheel, hok stond nml hoog op stoeptegels en straks valt er een kind of hond uit. Het was vies, incompleet, gehorig, klein en totaal geen privacy. Een stopcontact was nauwelijks te vinden voor nachtlampjes, bedjes waren belachelijk smal, deurposten idem dito. Als er iemand door het hok liep dan lag je te trillen in je bed. Wc doortrekken was een hels kabaal. Keukeninrichting verre van compleet, doucheglijstang was kapot (die bleef niet hangen), salontafel was kapot en aangevreten aan de bovenkant, tv was mini met een slechte ontvangst, zowel binnen als buiten was de afwerking vergeten (je keek zo onder het hok naar de wielen bijv), afvalbak stond alleen buiten (heel fijn in de stromende regen), alleen felle plafondlampen, kapotte bezem, vies stoffer en blik . Het straatje lag strak voor het hok en ze reden als gekken, ook die tractor met zijn karretjes en de chauffeur met een peuk in zijn handen. 2 dagen stond er een grote bus voor het raam aan de zijkant, aan de overkant heeft het hele weekend een berg vergeten dekbedden op een tuinstoel gelegen. Zwembad had nauwelijk kleedhokjes, veel viezigheid op de grond. Speelparadijs kost je 3 euro per kind per dag! Alleen op vrijdag en maandag blijkbaar gratis. Op het hele park veel zwerafval en composthopen gemaakt. In de cafetaria werd je uiteindelijk netjes geholpen, jongens deden hun best maar niet hard genoeg.Het was duur en neit lekker. Buffet hebben we maar niet uitgeprobeerd. Zo min mogelijk geld daar gespendeerd na die dure rekening op vrijdag. Je kunt wel klagen maar ze staan je bij de receptie aan te gapen alsof je een andere taal spreekt. Toen ik zei dat ze iets moets gaan opschrijven begon madam te mopperen. Ja stel je voor dat je iets doet voor je loon! Hondendrinkbakken wordt niet naar gekeken. Haal ze dan weg! Schuifdeur aan de achterkant was kapot maar hij werd niet gemaakt. Geef dan een paar tientjes meer uit voor een beter park, dit is echt meer dan waardeloos!!

Beoordeling gegeven door 4kids.

dramatisch
1 11111

Bezoekdatum: 3-8-2012

Datum beoordeling: 6 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Ik heb hem in meerdere punten beschrijven om u een zo goed mogelijk beeld te geven over mijn ervaring met het park. kon hellaas niet alle klachten opschrijven want dan werdt het een boekwerk of bestseller 1. Prinsenchalet: Schoonmaak: weet niet wat er schoon gemaakt was of wat er onder schoonmaken wordt verstaan, maar duidelijk niet mij...van s choonmaak. Van moddervlekken tot spinnen webben en van haren tot bloedvlekken waarvoor de service kosten??? met klacht werd niks mee gedaan, ik moest enquête formulier invullen over schoonmaak, zodat ze er de volgende keer wat kunnen doen( jammer heb ik niks aan) badkamer/WC: douche cabine stuk, als je hem dan wel een keer open of dicht kreeg had je het glas in je handen, wc loopt niet door blijft wel stromengeluid geven alleen amper water, wc lekte aan de onderkant, douche kop stuk spoot water uit de boven kant tegen plafon maar kwam geen water uit de onderkant, de muur in de douche boven de douchebak zat een gat in keek gewoon naar buiten, meerdere keren geweest maar hadden het te druk met inchecken zeiden ze en de sprintbalie was gesloten. Wat ik zag was kaartjes scheuren voor legitimatie pasjes, roken, eten, etc. totaal geen oog voor klanten) er zou iemand komen die avond,maar niet dus zaterdag middag weer naar de receptie weer geen tijd want moesten mensen inchecken en sprint balie weer dicht.zaterdag middag ca 16:00 ik in huisjes en was er iemand langs geweest om ca 15:00 uur. Douche kop was wel vervangen maar paste niet meer op het haakje, muur dicht gemaakt met kit met een briefje erbij dat het tijdelijk was opgelost, en we doen het maandag wel verder en ik pas over een paar uur kon douche want de kit moest drogen, (jammer ook hier heb ik niks aan) Dus twee dagen niet kunnen douche. Zondag ochtend weer naar de receptie, maar konden weinig doen. Zeiden ze jammer. Keuken: Vier van de zes stoelen bij de eettafel waren stuk of wankel, 1 in zo een slechte staat dat mijn kind erop ging zitten en de leuning ervan af viel inclusief mijn kind, 2 stoelen vervangen waarvan 1 nog steeds los zat 2. Service gericht, klantvriendelijk, kennis. Receptie was niet klant vriendelijk, kauwgom kauwend arm onder de kin met elle boog op balie, en ongeïnteresseerd, keken niet naar een oplossing als je ergens mee kwam antwoord was vaak nee of kan niet. Er wordt gezegd dat je om drie uur je huisje in mag om drie uur nog geen sleutels bleek dat de sleutel nog gesorteerd moesten worden half vier werden de sleutels eindelijk uit gedeeld, maar kom ik maandag 10:10 uur mijn sleutel inlever omdat het druk was bij receptie (2 klanten) wordt er gezegd dat ik het wel voor 10:00 moest inleveren. Ik zou nog even op het park blijven maar dat was de druppel en ben meteen weg gegaan. Horeca onervaren moesten aan elkaar vragen stellen zoals of er melk cupje bij de cappuccino moet, etc Zaterdag avond bestel bier 20 minuten later zelf maar gehaald want werd niet gebracht vergeten was zijn antwoord, mijn bier glas was stuk en had me lip gesneden, toen ik dit aangaf keek men boos en ik moest maar in de rij gaan staan wachten, kreeg na lang wachten nieuw biertje deze sloeg spontaan dood het glas was zo vet en was vies, dus vroeg een nieuwe wat doet de medewerker tapt gewoon bij dus ik vraag mag ik een nieuw glas, wordt deze boos en schenk het bier over in een ander glas. Zondag ochtend de bom gebarsten bestel 3 x cappuccino deze smaakten naar water en amper melk dit aangeven maar kon niet want het apparaat zo was afgesteld, bleek later wel dat de melk op was in het apparaat, en zouden een nieuwe krijgen maar helaas na 12 minuten nog niks gekregen hij was het vergeten (spannend 3 man op terras 1 bestelling die je zelf aanbied en vergeet) na vragen kregen we een nieuwe alleen dit keer zat er in 1 kopje haren, nu echt pist off ik weer terug zegt hij kan niet maar de 2 haren dreven er gewoon op, een collega werd boos op me dat ik terug kwam en erover klaagde ik heb toen maar mede gedeeld dat ze hem mocht houden. Irritatie factor 2 betalen, je kan maar nihil pinnen er zijn maar twee apparaten op hele plaza, als je wil pinnen moet je de hele plaza over en dan heb je pin apparaat heb waarvan de batterij leeg is, wordt het irritant, maar als je dan contant moet betalen zoals ze dat graag willen moet er wel wissel geld zijn, meerdere keren kon er niet worden terug gegeven of werd er terug gegeven in 5 en 10 centjes. Ps ik was niet de enige klant die klaagde en werd zondag nog is extra bevestigd nadat Roberto Stegenman langs kwam om mensen te helpen met problemen die er waren op het park, Kort samen gevat: Huisje een drama medewerkers een drama receptie drama horeca drama binnenbad te klein voor aantal mensen, het is dat het mooi weer was, en ik de kids niet wilde terleurstellen, anders was ik waarschijnlijk zaterdag avond al vertrokken. Conclusie nooit meer naar dit park,

Beoordeling gegeven door danny.

6
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 03t/m05-09-2011

Datum beoordeling: 5 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Is een leuk zwembad maar als het erg druk is op het park is het te klein, ook als er muziek op het park is dan is het s'middags gesloten erg jammer

Beoordeling gegeven door Rutters.

vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We weten nu waar de personages uit "the New kids" vakantie vieren, en dat is op het Prinsenmeer. Zeer luiddruchtig op de camping met veel hollandstalige meezingers en gelal tot 23:00, vaste gasten die denken dat de camping van hun is .gezellig als je twee kleine kinderen hebt die toch wel moeten slapen. met gierende banden naar huis, dit is niet hoe wij vakantie willen vieren.

Beoordeling gegeven door Jan-Henk.

Vies, geen toezicht en lange wachttijden
1 11111

Bezoekdatum: 13-06-2011

Datum beoordeling: 13 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Omdat het op de website wel aardig leek, vandaag met mijn vrouw en zoon van bijna 2 jaar naar het Subtropisch Zwemparadijs in Recreatiepark Prinsenmeer geweest. Entree van het park kostte €3,50 per volwassene en voor het zwembad moest €2,50 per volwassen worden betaald. Om binnen te komen moesten we allereerst 15 minuten voor de kassa wachten, omdat de zogenaamde "Sprint balie", bedoeld om snel even kaartjes kopen, werd gebruikt voor het maken van reserveringen. Bij de ingang van het zwembad nog eens 10 minuten moeten wachten omdat het tourniquet niet goed werkte. Vervolgens getracht om ons om te kleden. Er zijn maar een paar persoonlijke kleedhokjes, dus het duurde zeker een half uur voordat er eentje vrij was. Als alternatief zijn er ook dames- en heren kleedruimtes, maar deze zijn door de beperkte ruimte stampend vol en omdat toezicht volledig ontbreekt, nemen vaders ook hun dochters mee naar de heren kleedruimte. De vloer waar je je moet omkleden is nat en vies. De vloertegels zouden geel moeten zijn, maar zijn door schimmel en vuil op sommige plaatsen zelfs zwart. Bij binnenkomst in het bad sloeg het chloor al direct op onze ogen. Het zwemparadijs leek eerder op een kikkerbad, druk en met vies bruin water. Ondanks aanwijzingsborden werd er overal gedoken tussen de kleine kinderen door, het (hele kleine) Whirlpoolbad werd continu door een vast groepje mensen bezet gehouden en er dreven er zeker zo'n twintig mannen / vrouwen in. De zwemmeesters lieten dit schaapachtig kijkend allemaal toe. Ik ben ook bang dat ze dezelfde houding aan zullen nemen wanneer er echt iets gebeurt. Kortom, een bad om nooit meer terug te komen.

Beoordeling gegeven door J.F. Lampe.

Fantastisch, gezellig, Goed verzorgd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paasweekend april

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Het zwembad was netjes, buiten was van alles te doen, het meer was schoon om te zwemmen. De medewerkers waren vriendelijk maar wisten niets meer dan van waar ze stonden

Beoordeling gegeven door Germaine Hindriks.

Fantastisch, gezellig, Goed verzorgd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paasweekend april

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Het zwembad was netjes, buiten was van alles te doen, het meer was schoon om te zwemmen. De medewerkers waren vriendelijk maar wisten niets meer dan van waar ze stonden

Beoordeling gegeven door Germaine Hindriks.

ingang niet gastvrij
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15 mei 2011

Datum beoordeling: 17 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ter voorbereiding op ons kamp zijn wij langs geweest bij prinsenmeer omdat het ons een geschikte plek leek om met onze kinderen te gaan zwemmen en we graag meer informatie wilden. Bij de ingang moesten we per persoon 3,5 euro betalen. Op de vraag of we dan een folder konden krijgen werd gezegd dat die bij de receptie te vinden waren, maar om daar te komen moest er nog steeds 3,5 euro betaald worden. jammer maar dan gaan we daar dus niet heen :S

Beoordeling gegeven door M. Schimmel.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 31-10-2007

Datum beoordeling: 1 november 2009

tochte was ijs koud als je uit het water kwam, warme douche was koud, water was vies dreef van alles in, kleedkamers vies

Beoordeling gegeven door jolanda.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 31 julie t/m 3 aug

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

via vakantie veilingen geboekt stond een heel mooi plaatje van een comfort chalet maar wat een tegenvaller het was een uitgewoond krot er werd niets met ons klacht gedaan en een klachtenformulier hadden ze niet. het bed was al stuk voordat we er in lagen ook daar werd niets aangedaan we werden gewoon respectloos behandeld jammer het was ons enigste weekendje weg van de zomer. het park zelf was wel aardig vooral de disco voor de kids en het jetski

Beoordeling gegeven door maureen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 4 augustus 2009

ik heb goede ervaringen met het Prinsenmeer in Asten, zeer leuk voor de kinderen en je kunt er ook buiten zwemmen en spelen met grote glijbanen, binnen is nog een indoorkinderspeelparadijs, in één woord geweldig.

Beoordeling gegeven door Nicole Romero-van Veghel.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: eind juni 2009

Datum beoordeling: 17 juli 2009

Eind juni een weekend naar dit park gegaan..Wat een ramp.. Een comfortcaravan gehuurd,die er op hun site heel leuk uitzag..maar we krgen een uitgeleefde caravan te verschrikkelijk voor woorden.Mieren over het aanrecht in grote getalen.. De caravan stond in waaier opstelling..dus hutje mutje en totaal geen privacy.. Het leken echt uitgeleefde caravans..zo smerig..we hadden ook hond mee..en werden echt met de nek aangekeken..ook al ruimen wij netjes de poep op en lopen ze aan de lijn. geluidsoverlast niet normaal..totaal geen rust en als je er wat van zei..kreeg je een grote mond.Om ons heen stonden allemaal mensen die daar een vaste plek hadden.We voelde ons totaal niet op ons gemak en zijn dezelfde dag nog naar huis gegaan..Nooit meer..

Beoordeling gegeven door karin.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23-5-2009

Datum beoordeling: 31 mei 2009

Jetski Prinsenmeer NOOIT MEER! Veel overtollig lawaai op de camping van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en er is geen bewaking die er op let. De jetski’s produceren heelveel herrie waardoor wij niet tot rust konden komen en de baby niet slapen. Waarom jetski’s op Prinsenmeer? Een heel klein groepje vindt het leuk en honderden anderen ondervinden er veel hinder van. De receptie kon ons geen oordopjes leveren. De caravan was te klein voor 6 personen en de al aanwezige huisdieren o.a. mieren. Wij kregen geen andere caravan maar het advies mierpoeder te gebruiken. Tijdens het TV kijken vallen de zenders en het geluid regelmatig uit met als gevolg lastige kids die er niets van snappen. Wordt aan gewerkt volgens de receptie. Helaas niet in die dagen dat wij er waren. Prinsenmeer is een COMPLETE ERGERNIS voor gezinnen met kleine kinderen!

Beoordeling gegeven door Fam. de Graaf.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2-5-2009

Datum beoordeling: 21 mei 2009

Recreatieplas Prinsenmeer is Jetski Crossbaan! Wij waren met de mei vakantie 2009 een weekend op Prinsenmeer. Na ongeveer 1,5 uur wachten bij de receptie konden wij het terrein op. De caravan was redelijk netjes. De standplaats wel klein want je kon er de auto niet kwijt. De bediening in het ontspanningsgebouw de Plaza is jong en onervaren maar de winkel heeft alles wat je nodig hebt tegen een nette prijs. Het entertainment team is leuk. Op zaterdag was het fantastisch weer dus met een rubberbootje de grote plas op. Dat ging echter niet door want van 10.00 tot 17:00 uren namen 7 Jetski racers bezit van de hele recreatie plas. Dan maar zonnen bij de caravan langs de plas. Helaas was dat ook geen pretje. Jetski’s kijken is voor een kwartiertje wel leuk maar niet de gehele dag. Zij maken zoveel herrie dat je elkaar niet kunt verstaan en er pijn aan de oren van krijgt op den duur. De jetski’s zijn er in het seizoen elke dag dus u bent gewaarschuwd.

Beoordeling gegeven door Jan Verbeet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 14 mei 2009

wii hadden in de mei vakantie een comforthome 4 to 6 personen gehuurd maar alles top en top we gaan weer met de hemelvaart maar dan in een 6 tot 8 persoons

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10 april

Datum beoordeling: 19 april 2009

Verschrikkelijk!!!!! Zacht uitgedrukt!!! 3 uur!!! lang in de rij voor de sleutel onervaren en vooral te jong personeel niet vriendelijk restaurant enz. veel te vroeg gesloten zwembad veel te klein gezien de grote van 't park maar wel een keurig schoongemaakt chalet (gelukkig)

Beoordeling gegeven door linda.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 05-04-2008

Datum beoordeling: 6 april 2008

Onze ervaring met recreatiepark prinsenmeer is niet zo best. Met 3 kleine kinderen verwacht je toch een heel klein beetje kinderveiligheid. We stonden langs een pad waar de auto's gemiddeld 60km per uur reden. sávonds was het helemaal een crime. Wij vinden dit niet kunnen. De stacaravan was enorm vochtig en de kachel viel continu uit. (nachttemp 0c) Tevens waren wij daar om onze huwelijksdag te vieren en wilden graag lekker uiteten. Wij vollop gekleed om 5 uur naar het restaurant,jawel alles gesloten wegens een plaatselijk handbal toernooi. Dan een avond bowlen ook gesloten , de aardige mevrouw achter de bar bood ons aan ,,een frietje te bakken,, Nee bedankt. Na al wat jaren Oostappen verblijven kiezen we nu toch echt voor een andere organisatie , we zijn er helemaal klaar mee 250 euro foetsie en hopen dat het volgend jaar anders gaat

Beoordeling gegeven door Markus.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Datum beoordeling: 8 oktober 2007

Echt waardelooos. De door ons gereserveerde caracan was bij aankomst niet ter beschikking moesten diverse rep. aan gedaan worden er was voor ons een andere gereserveerd (de omboeking lag al klaar) toen wij een half uur later met vrienden die ook met ons gereserveerd hadden was de door ons gereserveerde caravan ineens wel beschikbaar?????hoe is het mogelijk. Wij zijn er naar toe gegaan en kwamen zogezegd in een zwijnenstal tererecht er was niets schoongemaakt zelfs de tandpasta van de vorige huurders zat nog groenuitgeslagen in de wasbak. Geklaagd bij de receptie schoonmaken kon niet meer de ploeg was al weg of we dit zelf wilden doen nou ja als je met vrienden hebben afgesproken dan doe je het maar al met al met 2 personen 2 uur schoongemaakt tegen een schoonmaakvergoeding van 32,00 euro, EEN ROTERVARING WELKE WIJ NOOIT MEER MEER WILLEN MAKEN EN DAAROM OOK IEDEREEN AANRADEN BOEKT VOORAL NIET BIJ HET PRINSENMEER. Vindt het belachlelijk dat z'ongroot park op donderdag al om een uur geen schoonmaakploeg/onderhoudsploeg meer in huis heeft om nieuwe gasten bij te staan als er wat is. Cijfer 3 is eigenlijk nog te veelvoor het Park en onderhoud ontbreekt nog veel meer zijn vele onveilige situaties aanwezig. Hopenlijk dat het Prinsenmeer het beleid gaat veranderen en er zorg voor draagt om het een enander in hun eigen voordeel te veranderen denk vooral aan veiligheid ook de kleintjes die tellen ook mee. VERDER LAAT IK AAN ANDERE GASTEN OVER OM EEN VERDEREN BEOORDELING VAN DIT WAARDELOZE PARK TE GEVEN WIJ KOMEN EN ONZE VRIENDEN HIER NOOIT MEER.

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Datum beoordeling: 8 september 2007

1 slechte bewijzering2 veel agressie 3slechte bediening in de plaza 4 geen oplossingen aanbieden 5 hondepoep in het toiletgebouw 5 slecht onderhoud toiletgebouw 6 veel bezoek van brandweer dit is blijkbaar normaal!7 afgekeurde glijbanen 8 electriciteit die uit blijft vallen.9 wel leuke buren maar die dachten hier hetzelfde over als wij dus eindconclusieNOOIT WEER!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door VAN DER HEIJDEN.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Datum beoordeling: 19 augustus 2007

Nou wij zijn ook 2 weken op Prinsenmeer geweest nou nooit meer. We hadden grootste verwachtingen, helemaal na het leuke filmpje op de site van Prinsenmeer en niet te vergeten de beoordeling van de ANWB, t.w. een 8.5 Nou ik weet niet hoeveel jaren geleden de anwb daar is geweest? Onze Peel chalet viel zwaar tegen, een vies hok, de pillen en bierdoppen lagen onder het bed, eerst dus alles schoongemaakt.Ik kreeg er geen vakantiegevoel van en dat kwam ook niet meer. De koelkast was stuk, kan gebeuren, dat werd trouwens wel snel verholpen, 3 van de 5 stoelen waren stuk, een gat in de muur en ga maar door en niet te vergeten vieze dekens, bah. Wat de lokatie betreft, het was net een asielzoekerscentrum, we zaten tussen de polen en Oost-duitsers in, deze mensen werken in de omgeving en huren deze chalets voor langere periode. Ik vind niet dat dit kan in het hoogseizoen. Na één dag begon het te regenen, kan gebeuren alleen het gedeelte waar wij zaten moest nodig opgehoogd worden want het was een zwembad voor de deur en daar bedoel ik geen subtropisch zwembad mee. Na een gesprek mt de manager werd dat ook toegegeven en het moest nodig opgehoogd worden, de schoonmaak kosten zouden we terug krijgen. De manager zou een paar dagen later bij ons langs komen omdat wij wat meer verwachte dan alleen de schoonmaakkosten retour. De manager hebben we nooit meer gezien, ook niet na diverse bezoekjes bij de receptie. Wij zijn nu ruim 1 week thuis en tot nu toe nog niets gehoord en ik ben bang dat we ook niets meer horen. Die manager zal wel gek worden want ik heb alleen maar klachten gehoord die 2 weken. Je zag alleen maar rijen boze mensen bij de receptie staan. En dit alles voor een flink bedrag t.w. ruim € 700,00 per week, nou het is nog niet de helft waard. Het onderhoud was achterstallig en slecht, twee van de 3 glijbanen aan het meer waren langere tijd buiten gebruik, ik hoorde van andere mensen dat het vorig jaar ook al was. Ik heb begrepen van andere mensen dat dit park een jaar of 6 à 7 geleden wel goed was maar het is vreselijk achteruit gegaan. Ik heb wel respect voor de jonge mensen die zowel 's morgens, 's middags en ook nog 's avonds de kinderen en volwassen wisten te vermaken, die geef ik een pluim. De Oostappen groep is nog niet van ons af, ook de AMWB zal ik nog eens bellen hoe ze aan een 8,5 komen. Ik ga er vanuit dat de anwb een betrouwbare organisatie is en als die een 8.5 geven dat het goed is.Schaam je anwb. Het subtropisch zwembad viel ook tegen, heel klein, veel en veel te klein voor zo'n groot park. Nooit, maar dan ook nooit meer Prinsenmeer.

Beoordeling gegeven door Thea Sikkens.