1

Sightseeing op een Segway door Rotterdam
Segwayen in Rotterdam

Stap op een Segway, leun naar voren en zoef zonder moeite vooruit. Chiller dan dit wordt het niet! De Segways van Segway Rotterdam brengen iedereen met gemak naar de attracties van deze dynamische stad. Van de Euromast tot Hotel New York!

Een gids leidt de weg tijdens de Erasmusbrug Tour, zodat geen enkele bezienswaardigheid wordt vergeten. In combinatie met deze leuke en interessante tour biedt Segway Rotterdam allerlei arrangementen met nog veel meer vertier in de stad. Hoe meer uitjes je combineert, hoe meer korting je krijgt. Deze combinatietickets zijn alleen online te reserveren. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie met Splashtours, de Hop-On Hop-Off Bus Tour of een bezoek aan de Euromast.

Hotspots van Rotterdam

Segwayen is een leuke activiteit, maar Segway Rotterdam geeft je daarnaast ook de kans om Rotterdam echt te leren kennen. Tijdens een Toeristische Tour bijvoorbeeld, waarbij een gids echt alle hotspots van Rotterdam laat zien en ook de verborgen pareltjes niet overslaat. Een tour vol leuke anekdotes! En voor wie Rotterdam echt wil beleven is het all-in-one arrangement de beste keuze. Onbeperkt eten en drinken en gebruik van alle attracties in de Parkhaven, zoals de Funjet, Splashtours en Lasergame Rotterdam. De zorgvuldig uitgestippelde routes van Segway Rotterdam voeren je langs het beste en mooiste van de stad. Je hebt keuze uit onder meer de Markthal Tour en de Architectonische Tour.

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Een tochtje op een Segway krijgt opeens een 'wild' tintje als vrijgezellen opstappen. Neem die vrijgezelle vriend of vriendin mee voor een Urban Segway Tour en stop op elk terras voor een broodnodige borrel. Of ga met collega's de stad in op een Segway om samen Rotterdam te ontdekken.

Segway Rotterdam maakt voor groepen graag een programma op maat, dus neem vooraf contact op en beleef gegarandeerd een topdag!

Praktische informatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan wordt de instructie gegeven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Segwayen in Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De segways staan klaar. Foto: Segway Rotterdam.
De segways staan klaar. Foto: Segway Rotterdam.
Samen op stap. Foto: Segway Rotterdam.
Samen op stap. Foto: Segway Rotterdam.
Verken Rotterdam. Foto: Segway Rotterdam.
Verken Rotterdam. Foto: Segway Rotterdam.
Ontspannen toeren. Foto: Segway Rotterdam.
Ontspannen toeren. Foto: Segway Rotterdam.