1

Fotoreportages met visagie


-advertentiepositie-



Fotoreportages met visagie

Wie wil er nou niet voor één dag model zijn? Wapperende haren, de mooiste make-up en net zulke foto's als de grootste topmodellen van de wereld. Bij Serendipity zit u dan helemaal goed! Al vanaf 39 euro kunt u uzelf of samen met vriendinnen laten vastleggen op de gevoelige plaat. Er worden 10-12 opnamen gemaakt. U kiest drie foto's en krijgt ze mee naar huis op formaat 13x18 in een luxe vouwmap.

De beeldparadijssessie

Soms is het ook leuk om met een attribuut op de foto te gaan. Dat maakt het net wat specialer. Wat dacht u van een foto van uw baby op een hobbelpaard? Voor deze sessie betaalt u 69 euro In een opnametijd van dertig minuten worden twintig opnamen gemaakt. U kiest zes mooie foto's op formaat 13x18cm in een luxe vouwmap.

Groepsfoto

Ook kunt u samen vrienden of familie een mooie foto laten maken. Voor een foto met maximaal vijf personen betaalt u 99 euro. In een opnametijd van 30-45 minuten worden veertig opnamen worden gemaakt. U kiest twaalf mooie foto's op formaat 13x18 cm in een luxe vouwmap.

Glamoursessie

Gaat u voor het grote werk, dan is de uitgebreide glamourfotosessie misschien wel wat voor u. Voor 195 euro krijgt u een complete portretserie van twee uur, waarin veertig opnamen worden gemaakt. U kiest twaalf mooie foto's op formaat 13x18 cm in luxe vouwmap.

Fotoreportages met visagie in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.serendipity-online.nl

Fotoreportages met visagie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.