Siri Groepsactiviteiten

Siri Groepsactiviteiten

Siri organiseert unieke thematische activiteiten voor iedere denkbare groep. Zin in een creatief bedrijfsuitje? Door middel van (improvisatie)theater leren teams en organisaties onder professionele begeleiding een nieuwe kant van elkaar kennen op een speelse, ongedwongen manier met vooral veel humor.

Zo heeft Siri een aantal geweldige programma's op filmgebied. Eén daarvan is de Video Commercial. Tijdens een unieke middag krijgen alle gasten de gelegenheid om in tienpersoonsteams/filmcrews zelf een filmpje te maken van ongeveer drie minuten. Twee inspiratiebronnen hierbij: een door de organisatie aangegeven thema en een grote hoeveelheid kostuums en attributen. Siri zorgt voor professionele begeleiding, maar de teams zijn zoveel mogelijk zelfstandige filmcrews. Als de filmpjes klaar zijn, worden de meesterwerkjes vertoond en volgt er een stijlvolle Award Uitreiking. Naast de hilarische videoprogramma's heeft Siri een groot aanbod van dag- en avondprogramma's.

Siri Groepsactiviteiten in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Siri Groepsactiviteiten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.