Spring en ren op Kangoo Jumps door Rotterdam - GESLOTEN

Kangoo Jumps Rotterdam - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

JumpSpring en ren zonder moeite door heel Rotterdam op de Kangoo Jumps. Rennen en lopen met deze verende schoenen is gemakkelijk én heel leuk! Trek de stoute schoenen aan bij Jump Wear en probeer het eens uit! Bekijk alle bezienswaardigheden van de stad met de Kangoo Jumps aan je voeten en beleef een leuke dag met gezin, familie of vrienden.

Kangoo Jumps

Het ziet er leuk uit, maar wat zijn die Kangoo Jumps precies? De verende schoenen zijn een nieuwe rage in de sportwereld. De rubberen veer onder de schoen zorgt voor 80% minder belasting op je gewrichten dan met gewone hardloopschoenen. Zo wandel, loop en spring je een stuk gemakkelijker en werk je toch aan je conditie! En dat op een leuke manier, want wie de Kangoo Jumps aantrekt begint als vanzelf te springen en te rennen.

Bij Jump Wear in Rotterdam krijgt iedereen de kans om de nieuwste rage uit te proberen. Spring als een kangoeroe over de Erasmusbrug en ren over de SS Rotterdam. Een leuk groepsuitje, voor het hele gezin, zelfs voor mensen met een slechte rug of andere blessures.

Op Kangoo Jumps door Rotterdam

Dagje Rotterdam

Voor een dagje sightseeing in Rotterdam zijn de Kangoo Jumps ideaal. Wandel rustig of stevig door en bewonder de skyline van de stad. Jump Wear stippelde een aantal leuke routes uit:
  • Erasmusbrug Walk: 60 minuten voor € 10,-
  • Een Sight Seeing Walk naar de SS Rotterdam, het beroemde stoomschip: 60 minuten, vanaf € 10,- per persoon
Tip: maak met de Kangoo Jumps een mooie wandeling over de Erasmusbrug en ga terug per boot. Jump Wear denkt ook graag mee voor een leuk uitje op locatie. Een feestje in het park of op school? Huur voor iedereen een paar Kangoo Jumps en maak er echt iets leuks van. Vrijgezellen pakken het anders aan en gebruiken de schoenen voor een spannende City Game.

Kangoo Jumps Rotterdam - GESLOTEN in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kangoo Jumps Rotterdam - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.