RIB-varen: voor een echte adrenalinekick!
Dolphin Events

Pure adrenaline giert door de aderen wanneer de Dolphin RIB-boten snelheid maken en vol gas over het water knallen. De professionele schippers van deze krachtige en veilige boten nemen jong en oud mee voor een spectaculaire tocht over de Maas. Beleef de RIB-experience in Rotterdam en stap aan boord!

RIB-Adventure

Een RIB-Adventure bij Dolphin Events is een aanrader voor bedrijfsuitjes of voor groepen die eens iets anders willen proberen. Stap samen met collega's of vrienden aan boord voor een flinke kick en knoop er bijvoorbeeld een lunch, borrel of diner aan vast. Een RIB-Adventure is prima te combineren met een lekker hapje eten in de buurt van bijvoorbeeld Rotterdam. Of met sightseeing op de Euromast. Voor elk budget biedt Dolphin Events een op maat gemaakt arrangement. En gewoon een (half)-uurtje het water op kan natuurlijk ook! Daarvoor zijn de RIB's met een professionele RIB-schipper te huur en zijn er diverse (budget)-arrangementen.

Dolphin Events in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

RIB-varen: voor een echte adrenalinekick!