Da Vinci - The Genius


-advertentiepositie-



Da Vinci - The Genius

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het meest complete overzicht ooit van het werk van Leonardo da Vinci is van 6 september tot en met 6 januari 2014 in Nederland te bezichtigen!

De wereldberoemde, reizende tentoonstelling ‘Da Vinci - The Genius’, die wereldwijd al meer dan 4,5 miljoen bezoekers trok o.a. in Moskou, Tokyo, Florence, Rome, vindt in Nederland plaats op een al even unieke locatie: het monumentale gebouw van Post Rotterdam aan de Coolsingel.

Leonardo da Vinci wordt terecht beschouwd als het grootste genie aller tijden. De inspirerende tentoonstelling belicht de vele facetten van zijn opmerkelijk talent, zijn buitengewone intelligentie en zijn zeer vooruitstrevende uitvindingen.
Dat hij zijn tijd ver vooruit was illustreert de tentoonstelling aan de hand van meer dan 200 van Da Vinci’s unieke werken, toestellen en objecten. Zo ziet u voorlopers van het duikpak, het vliegtuig, de helicopter, parachutes, tekeningen van repeterende geweren, kanonnen, katapulten, vliegwielen, spiraalveren, kogellagers, muziekinstrumenten en vele andere vondsten. Uiteraard worden ook replica’s van zijn kunstwerken met uitgebreide toelichting tentoongesteld, waaronder natuurlijk ook de Mona Lisa.

Een bezoek aan Da Vinci - The Genius is een ware ontdekkingsreis, voor jong en oud. De tentoonstelling vindt plaats van 6 september tot en met 6 januari in Post Rotterdam, Coolsingel 42 en is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur.

 Bezoek www.davincithegenius.nl

Da Vinci - The Genius
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.