1

PoolAvontuur in Blijdorp incl. binnenspeeltuin


-advertentiepositie-



PoolAvontuur in Blijdorp incl. binnenspeeltuin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Diergaarde Blijdorp is vanaf 7 december de plek voor jong en oud om op PoolAvontuur te gaan. In de Rivièrahal komt de coolste binnenspeeltuin, in de dierentuin is de PooldierenRoute uitgezet en met de PoolQuizzz kan iedereen poolkennis opdoen. En natuurlijk hopen wij ook weer op een eigen PoolAvontuur. IJsberin Olinka heeft zich teruggetrokken in haar kraamhol voor de winterrust, krijgt Blijdorp ook dit jaar weer een kleine ijsbeer?

Spelenderwijs van de Zuid- naar de Noordpool:

Vanaf 7 december beleef je in de Rivièrahal PoolAvonturen. Klim van de Zuid- naar de Noordpool, voel je als één van de pooldieren door te klimmen en te klauteren via de ijskappen en glij vervolgens naar beneden voor een kijkje onder het ijs. Plant een vlag op de pool als een echte ontdekkingsreiziger en deel de foto met vrienden en familie. Deze coolste binnenspeeltuin in Blijdorp is voor kinderen van 4 tot 10 jaar, een plek waar zij zich kunnen uitleven en tegelijkertijd ook nog de nodige kennis opdoen. En natuurlijk is er de gelegenheid voor een winters hapje en drankje.

PoolAvontuur in de dierentuin:

In Diergaarde Blijdorp leven diverse poolbewoners. Tijdens het PoolAvontuur staan al deze dieren en hun leefomgeving centraal door middel van een speciale route door de tuin. Ook zullen de verzorgers van de poolbewoners in Diergaarde Blijdorp tijdens de kerstvakantie aanwezig zijn om te vertellen over deze dieren.

IJsbeertje(s)?

De komende periode wordt een spannende tijd. Is ijsberin Olinka zwanger of niet? Olinka heeft zich teruggetrokken in haar kraamhol voor de winterrust.

Opwarmen?

Natuurlijk kun je ook heerlijk opwarmen in bijvoorbeeld het nieuwe vlinderparadijs Amazonica, onderwaterwereld Oceanium & in de vernieuwde Dikhuidenvleugel.

 Bezoek www.diergaardeblijdorp.nl

PoolAvontuur in Blijdorp  incl. binnenspeeltuin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.