Speelvierdaagse in Diergaarde Blijdorp




Speelvierdaagse in Diergaarde Blijdorp

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Alle kleine dierentuin-directeuren en –verzorgers opgelet: van 7 tot 10 mei is er in diergaarde Blijdorp wat extra hulp nodig. Tijdens deze speel 4-daagse is er namelijk een speciale PLAYMOBIL-dierentuin waar de levensgrote PLAYMOBIL-zebra, -stokstaart en -giraf rondlopen. Met deze superdieren mag je op de foto! En ze hebben - net zoals de dieren in Blijdorp - ook echte verzorging nodig. Dus: wil jij de PLAYMOBIL-giraf wat te eten geven? Of de PLAYMOBIL-zebra aaien? Kom dan een kijkje nemen in de PLAYMOBIL-dierentuin!

Win de hele PLAYMOBIL- Zoo
Kom je naar de PLAYMOBIL-dierentuin? Vergeet dan niet een leuke foto te maken met de PLAYMOBIL-dieren of de echte dieren in de dierentuin en deze te delen (van 7 t/m 10 mei) op Facebook, Twitter of Instagram. Gebruik de #sharethesmile. En wie weet maak jij kans op de hele PLAYMOBIL-zoo.

Over PLAYMOBIL
PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

 Bezoek www.diergaardeblijdorp.nl

Speelvierdaagse in Diergaarde Blijdorp
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.