1

International Film Festival Rotterdam 2016


-advertentiepositie-



International Film Festival Rotterdam 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf 27 januari tot en met 7 februari vindt de 45ste editie van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) plaats.

Het programma van IFFR is onderverdeeld in vier secties, die elk hun eigen sfeer, stijl, kleur en toon hebben. Bezoekers kunnen aan de hand van de secties kiezen op welke wijze ze verrast, vermaakt of uitgedaagd willen worden. Bright Future (geel) bestaat uit veelal jonge, opkomende talenten die hun eigen stijl en visie ontwikkelen in originele en vaak gedurfde werken. In Voices (blauw) films die zich onderscheiden door hun volwassen kwaliteit en krachtige en actuele geluid. Voices bestaat uit werken van veelal gevestigde filmmakers met een onderscheidende stem. Deep Focus (groen) toont makers met een autonoom oeuvre en filmauteurs die met hun werk reflecteren op het eigen medium, oud of nieuw. In Perspectives (rood) wordt het grensgebied van beeldende kunst en muziek, games en installaties, en andere vormen van media die cinema beïnvloeden, onderzocht en getoond.

International Film Festival Rotterdam heeft een groot educatief aanbod voor het primair, voortgezet en hoger onderwijs. Het festival wil passie voor film overbrengen op jongeren, hen leren om te gaan met media en hen actief betrekken bij vernieuwende film en filmgerelateerde kunst.

 Bezoek iffr.com

International Film Festival Rotterdam 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.