1

Wereldhavendagen Rotterdam 2016


-advertentiepositie-



Wereldhavendagen Rotterdam 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maak tijdens de Wereldhavendagen kennis met de vele innovaties in de Rotterdamse haven. Ontdek wat je er kunt leren en leer wat je er kunt ontdekken. Van baanbrekende uitvindingen tot handige toepassingen. Kortom, welkom in de Rotterdamse haven. Je wordt er in elk geval slimmer.

Rotterdam is een haven van pioniers. Altijd al geweest. Al sinds het ‘waanzinnige’ plan van Pieter Caland om de Nieuwe Waterweg aan te leggen, worden er telkens weer nieuwe oplossingen bedacht die de Rotterdamse haven slimmer, efficiënter, beter en duurzamer maken.

Op elk aspect draait de haven van Rotterdam mee in de wereldtop. Dat maakt het een geweldige leerschool; ondersteund door de vooraanstaande kennisinstituten die zich met de haven verbonden voelen. De Rotterdamse haven heeft echter ook een bijzondere aantrekkingskracht op slimme en ondernemende mensen. Er zijn volop mogelijkheden en support voor innovators om te slagen. Bijvoorbeeld op het gebied van containers, (petro)chemie, offshore, spoor en (break)bulk, maar ook als het gaat om circulariteit of het internet of things. Innovatie stroomt door stad en haven. Dit maakt Rotterdam niet alleen één van de grootste havens ter wereld maar ook de slimste.

 Bezoek wereldhavendagen.nl

Wereldhavendagen Rotterdam 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.