1

Wereldhavendagen




Wereldhavendagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen. In 2017 viert de Wereldhavendagen haar 40e editie. Dit gaan we groots vieren met een wereld(s)feest!

Een feest dat recht doet aan de grootsheid van de Rotterdamse haven. Want in Rotterdam… daar kom je de wereld tegen. Vooral op en langs de Nieuwe Waterweg met schepen en goederen van over de hele wereld. Maar ook met de vele toeristen uit alle windstreken, die zelf willen beleven hoe Rotterdam het verleden en toekomst samen laat werken.

Het mondiale Rotterdam zie je ook terug in de focus op innovatie. Hierdoor is en blijft de Rotterdamse haven de ‘smartest port’ en het episch logistiek centrum in Europa en ver daarbuiten. Waar startups, ondernemers en investeerders van over de hele globe in onze haven neerstrijken en daar meehelpen het net weer iets beter te doen dan de dag ervoor. Om zo voorop te lopen om wereldwijde uitdagingen als digitalisering en energietransitie op z’n Rotterdams aan te pakken.

Kortom, Rotterdam staat als wereldhavenstad op de kaart. Daar zijn we trots op. Dat gaan we vieren. Tijd dus om de mouwen op te stropen en ter ere van de 40e editie van de Wereldhavendagen een grenzeloos mooi festival te maken. Spectaculairder en meeslepender dan ooit tevoren… Werelds!

 Bezoek wereldhavendagen.nl

Wereldhavendagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.