Street art festival POW! WOW! in Rotterdam

Street art festival POW! WOW! in Rotterdam

Street art festival POW! WOW! keert van 5 tot en met 12 september terug naar Rotterdam! Kom kijken terwijl street artists prachtige murals maken in Rotterdam-Zuid. Terwijl zij elke dag van 10:00 uur tot 20:00 uur aan het werk zijn, kun je komen kijken en met eigen ogen zien hoe een saaie flatwand of grauwe muur verandert in een kunstwerk!

Er zijn tours met gids, maar je kunt ook zelf op pad. Download in dat geval op de site van de organisatie de kaart met de plekken waar de kunstenaars werken. Of loop de tour zelf met behulp van de Rewriters app. Hou daarbij rekening met elkaar en met de kunstenaar en houd voldoende afstand!

20 VANS 30 CANS
Tijdens POW! WOW! Rotterdam 2021 op zondag 12 september, keert het 20 VANS 30 CANS ook weer terug! 20 voertuigen worden door kunstenaars live veranderd in een rijdend kunstwerk. De kunstenaars hebben daarbij carte blanche, dus niemand weet wat het eindresultaat wordt! Bij de food trucks kun je eten en drinken krijgen.

Kun je niet komen om één of meerdere redenen? Wees gerust! De muurschilderingen blijven de komende jaren staan, en de gidsen van Rewriters (https://rewriters010.nl/) zullen ook na afloop van de festivalweek tours aan blijven bieden. De wandelroute, inclusief bijbehorende uitleg, is bovendien ook op eigen initiatief te lopen met behulp van de officiële Rewriters app.

Street art festival POW! WOW! in Rotterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.