Harpsong Concert voor de Aarde door Marja de Jong


-advertentiepositie-



Harpsong Concert voor de Aarde door Marja de Jong

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Marja de Jong (Master of Music) zingt met harp en andere instrumenten in 6 talen over liefde, licht, leven en de natuur. Voor ieder wat wils: haar repertoire varieert van Middeleeuws tot Folk, van Meditatief tot Swing. Diepgang met een vrolijke noot. Marja's warme stem reikt naar de harten van de toehoorders, om daar de oerwijsheid wakker te kussen. “Met een open hart maak je wijzere keuzes,” zegt ze. Marja de Jong begeleidt zichzelf op een prachtige Rees Brilliant harp van bijna 5 octaven, met een ronde, warme klank.
Concert van 20-21 u, meet & greet 21-22 u. Plaatsen/ bladmuziek/ cd's bestellen via https://marjadejong.jouwweb.nl/emag23-concert
Reacties op uitvoeringen: Alsof een engel ons toezingt over de waarde van de aarde (toehoorder). Ik heb genoten van de uitvoering, het repertoire, en speciaal van Marja's prachtige stem! (dirigent). M'n hart maakt gewoon een dubbele salto als ik je muziek hoor. (muzikant). Je hebt me diep geraakt. Ik ga nooit naar de kerk, maar als er zo mooi gezongen wordt, zou ik elke week gaan! (toehoorders). Overrompelend mooie stem, met warm hart weer naar huis (toehoorder).

 Bezoek marjadejong.jouwweb.nl

Harpsong Concert voor de Aarde door Marja de Jong
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.