Meivakantie België

meivakantie in België (343)

Wijnegem Shopping Center

wijnegem, Antwerpen  -  In Wijnegem shoppingcenter ben je niet zomaar uitgeshopt! Meer dan tweehonderd winkels en vele activiteiten zorgen voor een heerlijk dagje uit.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Strand in Knokke

knokke-heist, West-Vlaanderen  -  Het strand van Knokke-Heist is misschien wel het bekendste strand van Nederland. Ontdek het twaalf kilometer lange zandstrand en geniet van de mondaine badplaats.

elke dag geopend 

Het Huis van Alijn

gent, België  -  Het Huis van Alijn is een levendig museum over de cultuur van alledag, dat bekend staat om zijn originele aanpak en gedurfde werking.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Antwerp by bike

antwerpen, Antwerpen  -  Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

geopend, 's maandags gesloten 

Les Grès de La Roche

la-roche-en-ardenne, België  -  In de voormalige pottenbakkerij van Les Grès de La Roche maak je een tocht door de eeuwenoude geschiedenis van de Ardennen.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum van de Stad Brussel

brussel, Brussel  -  In Het Museum van de Stad Brussel leer je alles over de geschiedenis van deze bruisende stad. Van Manneken-Pis tot het retabel van Saluzzo.

's maandags gesloten 

Plopsa Coo

stavelot, België  -  Ontmoet bekende kindervriendjes van televisie in attractiepark Plopsa Coo, midden in de Ardennen. Avontuurlijke attracties bezorgen het hele gezin een leuk dagje weg!

geopend, elke dag geopend 

Red Star Line Museum

antwerpen, België  -  Het Red Star Line Museum neemt je mee op reis, samen met de landverhuizers die hun geluk gingen zoeken in het verre Amerika. Hun startpunt: havenstad Antwerpen.

's maandags gesloten 

Kaarsenmuseum

baarle-hertog, Antwerpen  -  Kaarsen zijn gezellig en geven ook nog wat warmte. Maar kaarsen kunnen ook prachtige kunstwerken zijn. Dat is te zien in het Kaarsenmuseum in Baarle.

geopend, 's maandags gesloten 

Railbike rijden in de vallei van Molignée

anhée, België  -  Het ongebruikte spoor tussen Falaën en Maredsous en Falaën en Warnant is veranderd in een parcours waarmee je de Vallei van Molignée op een originele manier verkent.

elke dag geopend 

Land van Vielsalm & Gouvy

vielsalm, Luxemburg-Belgie  -  In het Huis van het Salmland gaat de streek van Vielsalm en Gouvy echt leven. Voor jong en oud is het een spannend en leerzaam bezoek.

elke dag geopend 

UITagenda Belgie meivakantie

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Meivakantie Belgie UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

zondag

11 april 2021Open Lucht Rommelmarkt te De HaanNachtuilen in het MuseumNocturne @ Museum van de Nationale BankOpen Lucht Rommelmarkt te De PanneAntiek & Rommelmarkt te RoeselareOpen Lucht Rommelmarkt te Adegemzondag 11 april 2021

maandag

12 april 2021Open Lucht Rommelmarkt te De HaanNachtuilen in het MuseumNocturne @ Museum van de Nationale BankOpen Lucht Rommelmarkt te De PanneAntiek & Rommelmarkt te RoeselareOpen Lucht Rommelmarkt te Adegemmaandag 12 april 2021

dinsdag

13 april 2021Open Lucht Rommelmarkt te De HaanNachtuilen in het MuseumNocturne @ Museum van de Nationale BankOpen Lucht Rommelmarkt te De PanneAntiek & Rommelmarkt te RoeselareOpen Lucht Rommelmarkt te Adegemdinsdag 13 april 2021

woensdag

14 april 2021Open Lucht Rommelmarkt te De HaanNachtuilen in het MuseumNocturne @ Museum van de Nationale BankOpen Lucht Rommelmarkt te De PanneAntiek & Rommelmarkt te RoeselareOpen Lucht Rommelmarkt te Adegemwoensdag 14 april 2021

donderdag

15 april 2021Open Lucht Rommelmarkt te De HaanNachtuilen in het MuseumNocturne @ Museum van de Nationale BankOpen Lucht Rommelmarkt te De PanneAntiek & Rommelmarkt te RoeselareOpen Lucht Rommelmarkt te Adegemdonderdag 15 april 2021

vrijdag

16 april 2021Open Lucht Rommelmarkt te De HaanNachtuilen in het MuseumNocturne @ Museum van de Nationale BankOpen Lucht Rommelmarkt te De PanneAntiek & Rommelmarkt te RoeselareOpen Lucht Rommelmarkt te Adegemvrijdag 16 april 2021