Schoolreisje België

 schoolreisjes België en omgeving

Erasmushuis Brussel

brussel, Belgie  -  De schrijver, filosoof en theoloog Erasmus woonde vijf maanden lang in dit gotische huis. Nu vind je er schilderijen, een bibliotheek met oude drukken en een filosofische tuin.

Het Kindermuseum

brussel, Brussel  -  Speciaal voor kinderen is er het Kindermuseum in Brussel. Kinderen kunnen zichzelf en anderen beter leren kennen door middel van ludieke voorstellingen.

101st Airborne Museum

bastenaken, Belgie  -  Het 101st Airborne museum is een hotspot voor veteranen en geschiedenisliefhebbers. Dit oorlogsmuseum vertelt het verhaal van de Amerikaanse 101st Airborne Division tijdens de Slag om de Ardennen. Zodra je het museum binnenstapt, word je omringd...

Natuurparkcentrum Botrange

waimes/weismes, Belgie  -  Ontdek samen met een natuurgids hoe een ecosysteem van veen eruitziet. In Natuurcentrum Botrange kun je alles leren over de natuur in natuurpark Hoge Venen-Eifel.

Euro Space Center

libin, Belgie  -  Het Euro Space Center is een bijzonder ruimtespektakel. Ontdek de oorsprong van het universum of klim aan boord van de Amerikaanse Space Shuttle.

Design Museum Brussels

brussel, Brussel  -  Plastic bedden, plastic cactussen. Wat vind jij: kitsch of kunst? Stap binnen in het Design Museum en ontdek het zelf! Het Brussels Design Museum is gewijd aan het design van de twintigste eeuw en van vandaag de dag.