Den Haag

Vier je verjaardagsfeestje bij Sea Life Scheveningen!

Uitstapjes Den Haag (37)

Museon - ontdek de wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Insecten eten om de wereld te redden en leren wat jij kunt doen - of laten - om de aarde mooier te maken. In het Museon in Den Haag duik je in het verhaal van de wereld en mag je behalve naar dingen kijken ook lekker veel doen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

Het Van Kinderen Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Van Kinderen Museum is uitsluitend ingericht met werk van kinderen wat ze tijdens een workshop maken. Aan de slag met verf, klei, mozaïek, water en lucht!

open op woensdag

Speelparadijs Zuiderparadijs

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Kinderen zijn uren zoet tijdens een middagje in Speelparadijs Zuiderparadijs. Ga lekker springen op de trampolines of racen met elektrische auto's.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

De Pier Pannenkoeken

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

elke dag geopend

Surfschool Aloha

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Laat je meevoeren door de golven en krijg de surfkunst onder de knie bij Surfschool Aloha op het Noorderstrand in Scheveningen.

elke dag geopend

Nationaal Archief

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 125 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto’s over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

's maandags gesloten

Natuurspeelplaats Zuiderpret

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur: hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

elke dag geopend

The Hague Beach Stadium

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

elke dag geopend

Ditjes & Katjes

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ditjes & Katjes is het eerste kattencafé in Den Haag. Kom langs voor een kopje koffie en een aai over de bol - van de kat, niet van de bezoekers.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag