den haag kinderfeestje

den Haag Kinderfeestje (37)

Museon - ontdek de wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Insecten eten om de wereld te redden en leren wat jij kunt doen - of laten - om de aarde mooier te maken. In het Museon in Den Haag duik je in het verhaal van de wereld en mag je behalve naar dingen kijken ook lekker veel doen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Museum de Gevangenpoort

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 6,00

Speelparadijs Zuiderparadijs

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Kinderen zijn uren zoet tijdens een middagje in Speelparadijs Zuiderparadijs. Ga lekker springen op de trampolines of racen met elektrische auto's.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen vanaf € 1,50

kinderen vanaf € 5,50

peuters vanaf € 2,50

Beachclub Barbarossa

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voetjes in het zand, wind in je haren en met uitzicht op zee. Op deze manier lunchen of dineren kan bij Beachclub Barbarsossa aan de boulevard van Scheveningen.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

Ditjes & Katjes

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ditjes & Katjes is het eerste kattencafé in Den Haag. Kom langs voor een kopje koffie en een aai over de bol - van de kat, niet van de bezoekers.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 2,20

Surfschool Aloha

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Laat je meevoeren door de golven en krijg de surfkunst onder de knie bij Surfschool Aloha op het Noorderstrand in Scheveningen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 35,00

kinderen vanaf € 20,00

Bowling Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Combineer een dag aan zee met een uurtje bowlen in de Palace Promenade, het leukste shoppingcenter van Scheveningen.

elke dag geopend

entree vanaf € 28,00

Natuurspeelplaats Zuiderpret

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur: hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

elke dag geopend

gratis toegang