den haag groepsuitje

den Haag Groepsuitje (83)

Escher in Het Paleis - Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al langer willen zijn dan je ouders? Kom naar Escher in Het Paleis. Hier wordt elke bezoeker op het verkeerde been gezet. Niets is wat het lijkt!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Paard van Troje

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zin in een swingende avond uit? Ontdek de Haagse muziekcultuur in Paard van Troje! De uitgaansgelegenheid biedt een gevarieerd programma van pop tot wereldmuziek en van stand-up comedy tot wetenschappelijke programma's.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Pathé Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Waai lekker uit op het strand van Scheveningen en eindig de dag met een avondje film kijken in Pathé Scheveningen. Een compleet dagje weg!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Familiepark Drievliet

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Drievliet is een attractiepark vooral voor jonge bezoekers. Het attractiepark kent vele attracties zoals de achtbaan Formule-X, de Jungle River en de Kopermijn.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 22,50

peuters gratis

Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker winkelen langs de kust, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

elke dag geopend

gratis toegang

Himalayan Restaurant

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Restaurant Himalayan serveert typische gerechten uit de Himalayastreek in een gezellige omgeving in Den Haag. Het enige echte Himalayaanse restaurant met authentieke gerechten voor een vriendelijke prijs!

's maandags gesloten

entree vanaf € 12,30

Zipline op De Pier

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Sjees aan de zipline op De Pier helemaal vanaf de bungeejumptoren, over het bovendek, naar het begin van De Pier!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 22,50

Drijf als in de Dode Zee

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ervaar het bevrijdende gevoel van gewichteloosheid, beleef de rust van de Finse sauna en vind pure ontspanning bij de hotstonemassage. In FloatCenter Haaglanden drijf je als in de Dode Zee.

elke dag geopend

entree vanaf € 39,50

Van de redactie